Apple intenționează să lanseze două noi modele MacBook Pro

Scris de | 24 februarie, 2021
Apple intenționează să lanseze două noi modele MacBook Pro
foto via @shopdirect.mu

Apple intenționează să lanseze două noi modele MacBook Pro echipate cu un port HDMI și cititor de card SD în a doua jumătate a anului 2021, potrivit analistului Ming-Chi Kuo, care și-a prezentat așteptările într-o notă de cercetare obținută de MacRumors. Întoarcerea unui cititor de card SD a fost raportată pentru prima dată de Mark Gurman de Bloomberg, luna trecută.

„Prezicem că cele două noi modele Apple MacBook Pro din 2H21 vor avea câteva modificări semnificative de design și specificații”, a scris Kuo. „Unele dintre schimbările practice pentru utilizatori sunt echiparea cu cititor de card SD și port HDMI.”

Luna trecută, Kuo a declarat că Apple planifică toate noile modele de MacBook Pro de 14 și 16 inci cu mai multe modificări, inclusiv întoarcerea clasicului conector de încărcare MagSafe cu un cablu de alimentare separat, îndepărtarea Touch Bar, un nou design și returnarea mai multor porturi încorporate în notebook-uri pentru o conectivitate extinsă. Mark Gurman de la Bloomberg a făcut ecou în multe dintre aceste detalii în raportarea sa.

Kuo a declarat că Genesys Logic din Taiwan va fi furnizorul exclusiv al cititorului de card SD în modelele MacBook Pro 2021.

Konika Minolta - Mobotix 7

Etichete: , ,

Sursa: Kuo: New MacBook Pro Models With HDMI Port and SD Card Reader to Launch Later This Year