Oppo va lansa Air Charging pe telefonul rulabil Oppo X 2021

Scris de | 24 februarie, 2021
Oppo va lansa Air Charging pe telefonul rulabil Oppo X 2021
foto via @gizmochina.com

MWC Shanghai este oficial în curs de desfășurare și Oppo a folosit evenimentul pentru a prezenta un prototip Air Charger care lucrează în tandem cu conceptul său rulabil Oppo X 2021. Videoclipul scurt de 30 de secunde arată încărcarea telefonului în orice moment, de la așezarea pe suprafață până la distanța de braț, fără niciun contact fizic cu placa de încărcare.

Nu există prea multe detalii cu privire la modul în care funcționează implementarea Oppo, dar binecunoscutul tipster Digital Chat Station susține că vitezele de încărcare Air Charger Oppo pot atinge viteze de până la 7,5 W.

Anul trecut în aprilie, Oppo a abordat o tehnologie similară de încărcare wireless numită FreeVOOC. Această implementare a fost susținută de obținerea unei puteri de încărcare stabile de 5-10W la 10 metri și s-a bazat pe bobine încorporate speciale în telefonul însuși. Rămâne de văzut cum funcționează noua implementare și când o vom vedea într-o formă disponibilă comercial.

Xiaomi este un alt producător care lucrează la încărcarea wireless și chiar și-a prezentat proiectul luna trecută. Mi Air Charge se bazează pe un transmițător cubic mare care încarcă de până la 5W telefoanele compatibile cu antene și receptoare încorporate.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Oppo demoes Air Charging on Oppo X 2021 rollable phone