MWC 2022: CAT Phones a lansat un hotspot rugged pentru internet mobil 5G

Scris de | 2 martie, 2022
MWC 2022: CAT Phones a lansat un hotspot rugged pentru internet mobil 5G

Grupul Bulitt a anunțat lansarea modelului Cat Q10, un hotspot de internet mobil 5G rugged. Cat Q10 oferă conectivitate de mare viteză pentru mai multe dispozitive, în special în aer liber. Are certificare IP68 de rezistență la praf și la apă și Mil-Spec 810H, fiind construit pentru a rezista dacă este lăsat afară, în temperaturi extreme. Totodată, este testat la cădere de la o înălțime de până la 1,8 metri.

Cu o baterie de 5300 mAh, care poate fi înlocuită, Cat Q10 menține dispozitivele conectate mai mult timp. Hotspot-urile pentru Internet mobil sunt o categorie în dezvoltare, deosebit de utile atunci când rețelele terestre Wi-Fi de bandă largă nu sunt disponibile, dar unde există o bună acoperire 4G LTE sau 5G de mare viteză. În prezent, multe dintre acestea nu sunt compatibile 5G și nu au rezistență la căzături și la intemperii.

De asemenea, majoritatea au baterii relativ mici sau sunt dependente de conectarea la o sursă de alimentare permanentă. Cat Q10 este portabil și conceput pentru a fi utilizat de către companii, operând în cele mai dificile medii. Cu ajutorul lui Cat Q10, mai multe dispozitive pot fi conectate 5G în timpul lucrului pe teren în construcții, logistică și agricultură, asigurând conexiuni stabile POS și conectivitatea necesară pentru activitățile outdoor.

Totodată, permite persoanelor aflate în mișcare sau în locații unde nu se pot baza pe conexiunea la rețelele Wi-Fi să fie conectate. Dispozitivul este util în situațiile potențial dezastruoase în care conexiunea fixă la Internet este întreruptă, dar în care rețeaua mobilă este încă disponibilă. Cat Q10 este rapid și poate conecta în siguranță până la 32 de dispozitive simultan, oferind conectivitate fiabilă, care beneficiază de viteze de până la Wi-Fi 6 și 5G.

De asemenea, o caracteristică este aceea că oferă o mai mare flexibilitate, securitate și control al confidențialității decât hotspot-urile Wi-Fi publice, atât prin mai multe moduri de securitate și criptare Wi-Fi, cât și prin beneficiile utilizării unei rețele private securizate. Bateria dedicată a lui Cat Q10 are o capacitate mare, pentru a menține dispozitivele conectate online mai mult timp, cu până la 10 ore de utilizare.

De asemenea, bateria poate fi schimbată, ceea ce poate prelungi timpul de utilizare și mai mult atunci când sursele de încărcare nu sunt la îndemână.

Etichete: , , , ,