NVIDIA lansează placa video GeForce RTX 3060, la pachet cu un nou driver

Scris de | 26 februarie, 2021
NVIDIA lansează placa video GeForce RTX 3060, la pachet cu un nou driver

NVIDIA a lansat cel mai nou GeForce Game Ready driver pentru placa video GeForce RTX 3060. Driver-ul include support pentru demo-ul Outriders, pentru NVIDIA DLSS în Nioh 2 – The Complete Edition și Mount & Blade II: Bannerlord, pentru NVIDIA Reflex pe serverele de test Rainbow Six Siege și oferă 25 de noi profiluri GeForce Experience de optimizare printr-un click pentru cele mai recente jocuri.

GeForce RTX 3060

Gamerii care își vor lua GeForce RTX 3060, cel mai nou membru din familia GeForce RTX 30, vor vrea și acest nou driver. GeForce RTX 3060 dispune de 10 ori mai multă performanță decât GeForce GTX 1060 și este un upgrade pentru gamerii care au plăci din generațiile trecute. Noul GPU livrează un număr ridicat de cadre pe secundă, grafică de inaltă calitate și tehnologii precum ray tracing, NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex pentru cele mai noi jocuri.

NVIDIA GeForce RTX 3060: Driverul oferă cea mai bună experiență în Outriders , Nioh 2 și altele

Noile drivere oferă și cea mai bună experiență în noul demo Outriders, mult anticipatul single-player și co-op sci-fi RPG shooter de la Square Enix și People Can Fly care urmează să fie lansat pe 1 aprilie. Driverele permit, de asemenea, activarea NVIDIA DLSS în Nioh 2 – The Complete Edition și Mount & Blade II: Bannerlord, dar oferă și NVIDIA Reflex pentru serverul de test Rainbow Six Siege.

Optimizare printr-un singur click pentru jocuri

Optimizarea printr-un singur click (OPS) din GeForce Experience permite configurarea instantă a opțiunilor din jocuri potrivite pentru sistemul hardware pe care sunt rulate, oferind o experiență de gameplay mai bună și mai optimizată. Peste 1000 de titluri dispun de această funcționalitate, iar de la lansarea ultimului driver au fost adăugate alte 25 de jocuri:

9 Monkeys of Shaolin

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

CRSED F.O.A.D.

DRAGON QUEST XI S Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

Dyson Sphere Program

Enlisted

Firefighting Simulator – The Squad

Firework

Heroes of the Three Kingdoms 8

Hitman III

Home Behind 2

Horizon Zero Dawn Complete Edition

Leaf Blower Revolution

Lineage Remastered

Little Nightmares II

Nioh 2 – The Complete Edition

Port Royale 4

Scavengers

Skul: The Hero Slayer

Spelunky 2

Tale of Immortal

The Medium

The Riftbreaker

Yakuza 3 Remastered

Yakuza: Like a Dragon

Etichete: , ,