Netflix va adăuga filmulețe amuzante precum cele de pe TikTok sau Reels

Scris de | 4 martie, 2021
Netflix va adăuga filmulețe amuzante precum cele de pe TikTok sau Reels
foto via @mobilemarketingreads.com

Netflix lansează o noua caracteristică care oferă utilizatorilor oportunitatea de a se amuza în toiul nopții fără să se uite neapărat la un film întreg sau la serial.

Vor exista video-uri rapide ce vor fi disponibile în prezent numai pentru proprietarii de dispozitive iOS în anumite țări, și vor semăna precum cele de pe TikTok sau Instagram Reels. Diferite clipuri scurte – preluate din emisiuni precum Big Mouth sau specialități de stand-up de la comedianți precum Jerry Seinfeld și Ali Wong – vor rula direct în aplicația Netflix. Dacă una dintre emisiuni, filme sau specialități suscită interesul, oamenii pot adăuga titlul menționat în lista lor salvată pentru a putea urmări mai târziu.

Acest updatde Netflix are sens având în vedere creșterea și proeminența TikTok pe piață chiar acum. Ultimele rapoarte de câștiguri ale Netflix au făcut referire în mod specific la TikTok drept un concurent major. Nu este faptul că Netflix și TikTok realizează același tip de conținut, dar oamenii petrec mai mult timp pe TikTok – și, prin urmare, mai puțin timp pe Netflix.

Netflix a investit puternic în comedie de stand-up, a încheiat acorduri multipicture cu comedieni precum Adam Sandler și Kevin Hart și își construiește lista de animație. Întrucât există atât de mult conținut, multe dintre ele se pot pierde pe platformă. Aceasta este o modalitate de a oferi abonaților o mică previzualizare a lucrurilor pe care ar fi putut să le rateze.

Aceasta este diferența cheie între TikTok și Fast Laughs de la Netflix: Netflix nu încearcă să lanseze o nouă platformă pentru a oferi divertisment, ci folosește în schimb o nouă caracteristică pentru a menține oamenii pe platforma sa actuală. Pentru a accesa Fast Laughs, clienții pot folosi meniul de navigare din partea de jos pentru a da clic pe fila Fast Laughs. Compania va începe în curând să testeze Fast Laughs pe dispozitivele Android.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Netflix has created a TikTok clone that lets people scroll through funny clips