Specificațiile Realme 8 dezvăluite de CEO-ul companiei

Scris de | 4 martie, 2021
Specificațiile Realme 8 dezvăluite de CEO-ul companiei
foto via @gsmarena.com

Realme a dezvăluit tehnologia camerei de 108 MP pe 2 martie, iar compania a dezvăluit că va veni cu Realme 8 Pro. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că există un Realme 8 în lucru și Madhav Sheth, CEO la Realme, a confirmat că există un astfel de dispozitiv.

Executivul a postat o fotografie a telefonului și a cutiei sale de vânzare, dezvăluind în esență toate specificațiile majore și funcțiile telefonului.

Realme 8 va veni cu un ecran Super AMOLED de 6,4 ”, care va fi o premieră pentru seria midrange – până acum telefoanele aveau ecran LCD. Chipset-ul va fi Helio G95, care nu este de fapt un upgrade, deoarece a venit și în Realme 7. Alte specificații pe care Realme 8 le-a moștenit de la predecesorul său este bateria de 5.000 mAh cu încărcare Dart de 30W.

Camera are 64 MP, dar designul general al setării este diferit – acum avem patru shootere într-o formație pătrată, însoțite de un bliț dual-LED dedesubt. Panoul din spate are, de asemenea, uriașul semn „DARE TO LEAP” pe care Realme îl tot pune pe telefoane dintr-un anumit motiv.

Destul de interesant este că fotografia este făcută cu un Realme 8 Pro, după cum reiese din filigran, dar imaginea în sine nu este nimic spectaculos – a reușit să se concentreze pe o mică parte a cutiei de vânzare.

Cu toate acestea, configurația camerei de pe Realme 8, specificațiile de pe cutia de vânzare cu amănuntul sau ochelarii de față / de soare ai pisicii nu sunt focalizate, ridicând întrebări cu privire la ceea ce face exact tehnologia de 108 MP și de ce este atât de greu să ofere o imagine clară într-un mediu controlat.

Etichete: , ,

Sursa: Realme 8 specs revealed by brand CEO