Apple a depus un nou brevet, iar Homepod ar putea primi un upgrade de design

Scris de | 6 martie, 2021
Apple a depus un nou brevet, iar Homepod ar putea primi un upgrade de design
foto via @patentlyapple.com

Ieri, US Patent & Trademark Office a publicat o cerere de brevet de la Apple care se referă la o posibilă reproiectare viitoare a HomePod pentru a găzdui o zonă de afișare mult mai mare.

Apple notează în brevetul său că „Poate fi de dorit să se formeze un afișaj (de exemplu, o serie de componente care emit lumină) în HomePod. În unele configurații, lumina de pe un afișaj poate fi emisă prin porțiunea # 12P a carcasei # 12, în figura brevetului de mai jos.

Cu toate acestea, în unele situații, un utilizator poate vizualiza HomePod din lateral. În aceste scenarii, poate fi dificil pentru utilizator să vadă porțiunea # 12P pe suprafața superioară a dispozitivului.

Pentru a permite vizualizarea afișajului la mai multe unghiuri de vizualizare, se poate forma un afișaj în regiunea carcasei # 12W-1 (de exemplu, în plus față de sau în locul porțiunii # 12P). Cu acest tip de configurație, lumina afișajului va fi vizibilă atât din părțile laterale ale dispozitivului, cât și din partea superioară a dispozitivului.

Brevetul Apple este o vedere în perspectivă a unui dispozitiv HomePod, controlat vocal, care are o porțiune a carcasei acoperită cu un strat de material. Porțiunea superioară din linia punctată ilustrează faptul că afișajul termoformabil ilustrativ poate mări și acoperi unele dintre părțile laterale ale corpului HomePod.

Brevetul Apple este o vedere în perspectivă a unui afișaj ilustrativ # 64 după terminarea procesului de termoformare. Așa cum se arată, afișajul termoformat are o formă cu curbură, iar diodele emițătoare de lumină (# 48) au o amprentă în formă de inel în jurul marginilor curbate ale afișajului. Noul design are lumini care se suprapun astfel încât să fie văzute pe partea laterală a dispozitivului.

Brevetul Apple este un design alternativ pentru partea superioară a unui HomePod sub forma unui afișaj cu cupolă cu diode emițătoare de lumină.

Având în vedere că aceasta este o cerere de brevet de invenție, momentele de introducere pe piață a unui astfel de produs nu sunt cunoscute în acest moment.

Etichete: , ,