Fitbit va lansa primele brățări inteligente pentru copii

Scris de | 7 martie, 2021
Fitbit va lansa primele brățări inteligente pentru copii
foto via @xda-developers.com

Se pare că Fitbit pregătește un nou dispozitiv portabil destinat copiilor și ar putea fi lansat încă din 15 martie. WinFuture raportează că Fitbit Ace 3 va fi lansat în două culori și are un design durabil pentru a rezista cu ușurință tuturor acțiunilor la care vor participa, mai ales că energia este punctul lor forte, atunci când vorbim de copilași. Ace 3 va avea un ecran OLED de 1,47 inch, care pare să fie în tonuri de gri și să ofere până la 8 zile de viață a bateriei.

Se spune că Ace 3 are un buton fizic de acasă și un design general care este descris ca fiind mai puțin unghiular decât predecesorul său. WinFuture raportează că portabilul va fi echipat cu un senzor de ritm cardiac și va oferi multe caracteristici bine cunoscute de urmărire, inclusiv moduri sport, pedometru și monitorizare a somnului.

Dispozitivul portabil ar presupune o construcție din plastic care cântărește doar 70 de grame și vine cu un anumit nivel de rezistență la apă; Ace 2 ar putea supraviețui la o adâncime a apei de 50 de metri, așa că ne așteptăm la aceeași durabilitate. WinFuture susține că benzile Ace 3 pot fi schimbate cu ușurință, deci nu va trebui să ne mulțumim cu schemele de culori negru-roșu și albastru-verde.

WinFuture nu a menționat niciun preț pentru Ace 3, dar dacă predecesorul său are ceva de urmat, ne putem aștepta să fie vândut cu amănuntul pentru aproximativ 70 USD. Dispozitivul va susține cu siguranță Android și iOS prin Bluetooth. Portofoliul Fitbit a crescut dincolo de simplele trackere de fitness de-a lungul anilor, intrând pe un teritoriu complet de ceasuri inteligente.

Anul acesta s-ar putea dovedi mare pentru Fitbit (și Google). Deși achiziția sa de către Google nu este încă 100% o afacere încheiată, gigantul de căutare a tachinat deja planurile mărețe de a se implica mai mult pe piața portabilă. Între timp, Fitbit Ace 3 ar putea fi începutul a ceva mai mare.

Etichete: , , ,

Sursa: Fitbit Ace 3 specs and launch date reportedly leaked