Seria Vivo X60 se va lansa în afara Chinei pe 22 martie cu procesoare Snapdragon

Lansare Vivo X60

Seria Vivo X60 a fost lansată deja în China la sfârșitul anului trecut, în luna decembrie, dotată cu procesorul Exynos 1080 SoC, fiind alcătuită din Vivo X60 și Vivo X60 Pro. Cele două telefoane sunt așteptate acum să se lanseze și în afara Chinei, iar Vivo Malaezia a confirmat că acestea vor fi prezentate oficial pe 22 martie, urmând a fi echipate cu procesoare Snapdragon.

Vivo X60 va fi dotat cu Snapdragon 870, în timp ce Vivo X60 Pro+ este așteptat să aibă în interior un Snapdragon 888. Momentan nu este sigur dacă lansarea de pe 22 martie va avea loc la nivel global sau va fi doar pentru anumite piețe, însă Vivo Malaezia mai confirmă că telefonul va avea funcții de cameră precum Gimbal Stabilization 2.0 și Extreme NightVision 2.0.

Este foarte posibil ca procesorul să fie singura diferență dintre versiunea din China și cea globală a seriei, însă vom afla un răspuns cert în următoarele săptămâni cu privire la acest lucru.

În China, ambele telefoane au un ecran AMOLED FHD+ de 6,56 inci cu rată de refresh de 120Hz. Modelul de bază are baterie de 4300mAh, iar cel Pro de 4200mAh, amândouă oferind suport de fast charging la 33W. Modelul Pro are o cameră principală de 50MP, un tele de 8MP, un ultrawide de 13MP și un senzor pentru portrete de 13MP. Modelul de bază vine cu o cameră principală de 48MP și alți doi senzori, portret și ultrawide. Ambele telefoane vin cu o cameră frontală de 32MP.

Rămâne de văzut dacă seria Vivo X60 se va lansa și în Europa la sfârșitul acestei luni, și dacă va fi disponibilă și în România, odată cu recenta sosire oficială a producătorului chinez pe piața locală.