ASUS ROG Phone 5: Ce accesorii a lansat producătorul din Taiwan pentru noul flagship

Scris de | 10 martie, 2021
ASUS ROG Phone 5: Ce accesorii a lansat producătorul din Taiwan pentru noul flagship

Pentru un sunet bun în jocuri, care să completeze seria ROG Phone 5, gama include, de asemenea, ROG Strix Go BT, o cască de jocuri care oferă un sunet wireless peste medie; ROG Cetra II, căști de jocuri cu anulare activă a zgomotului ambiental, un conector USB-C și difuzoare din cauciuc siliconic lichid (LSR); și ROG Cetra II Core, căști de jocuri cu difuzoare LSR și compatibilitate multiplatformă extinsă.

ASUS ROG Strix Go BT

Căștile de gaming ROG Strix Go BT dispun de posibilitatea unei conexiuni wireless pentru jocuri și o latență redusă și o rezoluție ridicată a tehnologiei audio adaptive Qualcomm aptX. Aceasta asigură un sunet Bluetooth fără erori, de calitate, iar conectorul de 3,5 mm este pregătit pentru cei care preferă o conexiune wired.

Tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC) le permite utilizatorilor să atenueze zgomotul ambiental pentru a rămâne concentrați, iar microfonul ASUS AI Noise-Canceling Microphone (AI Mic) păstrează claritatea convorbirilor din joc.

ASUS ROG Cetra II

În ceea ce privește experiențele prin conexiunea cablată, căștile intra-auriculare ROG Cetra II RGB oferă un sunet bun prin intermediul unui conector USB-C, pentru compatibilitate cu telefoanele mobile, seria ROG Phone 5, PC-uri, Mac-uri și Nintendo Switch.

Utilizatorii își pot activa tehnologia ANC pentru un sunet în jocuri care nu distrage atenția, sau pot selecta înapoi modul Ambient pentru a auzi zgomotul dimprejur. Difuzoarele ASUS Essence din cauciuc siliconic lichid (LSR) furnizează un sunet peste medie cu un bas puternic, în timp ce microfoanele încorporate, cu suprimare a zgomotului, asigură o comunicare vocală clară.

Aripioarele ultrasoft LSR și pernuțele pentru urechi incluse oferă un plus de confort, iar iluminarea RGB a căștilor poate fi sincronizată cu iluminarea ROG Phone 5, prin intermediul software-ului Aura Sync.

ASUS ROG Cetra II Core

LSR este, de asemenea, utilizat pentru a maximiza experiențele utilizatorilor cu căștile de gaming ROG Cetra II Core. În plus, difuzoarele ASUS Essence oferă o calitate audio optimă, iar aripioarele și pernuțele pentru urechi din LSR oferă un confort sporit.

În plus, acest model extinde suportul multiplatformă cu un conector de 3,5 mm pentru compatibilitate cu PlayStation 5, Seria Xbox X / S, seria ROG Phone 5, telefoanele mobile, PC-uri, Mac-uri și Nintendo Switch. Conectorul este, de asemenea, înclinat la 90° pentru a oferi un plus de confort în timpul jocurilor în mod peisaj.

Accesoriile modulare ROG Phone 5

Mai multe accesorii modulare optimizează experiențele de joc pe seria ROG Phone 5. Gamepad-ul ROG Kunai 3 adaugă la seria ROG Phone 5 controale de gamepad în stil consolă, iar pentru o protecție și stil suplimentar, carcasa ROG Lighting Armor oferă telefonului iluminarea Aura și un aspect interesant.

Etichete: , , , ,