Sonos anunță Roam, noua sa boxă smart portabilă

Scris de | 10 martie, 2021
Sonos anunță Roam, noua sa boxă smart portabilă

Sonos a prezentat un nou produs, boxa smart portabilă Roam, realizată pentru a-ți permite să iei cu tine sunetul foarte apreciat al Sonos oriunde ai merge. Roam este cea mai inteligentă și mai versatilă boxă lansată de compania americană până acum, având și dimensiuni reduse, și reprezintă al doilea produs din această categorie al companiei americane, care a mai lansat și Sonos Move.

Boxa este disponibilă în nuanțele Shadow Black sau Lunar White, cu un finisaj mat și o formă triunghiulară care suportă control tactil, iar cei de la Sonos spun că este ușor de ținut în mână, cântărind 0,43 de kilograme, și se intgrează perfect în locuință. Poate fi poziționată vertical sau orizontal, în funcție de preferințele tale, și este rezistentă la praf și umiditate, datorită unui rating IP67.

Sonos Roam

Roam se conectează la sistemul propriu de acasă prin Wi-Fi și trece automat la conexiunea Buetooth (de tip 5.0) atunci când ieși din locuință. Boxa vine și cu o funcționalitate complet nouă numită Sound Swap, care face ca sunetul să fie transferat direct pe cea mai apropiată boxă a sistemului audio pe care îl ai doar prin atingerea unui buton, făcând mult mai simplu procesul de a lua muzica preferată cu tine dintr-o cameră în alta.

Funcția Automatic Trueplay, disponibilă acum atât pe conexiunea Bluetooth, cât și pe cea Wi-Fi, înseamnă că Roam este ajustată constant pentru cea mai bună experiență de audiție posibilă în mediul în care se află.

În ceea ce privește autonomia, Roam oferă până la 10 ore de redare continuă cu o singură încărcare și poate ajunge la 10 zile de autonomie a bateriei, dacă nu este utilizată.

Sonos Roam va fi disponibilă în România din 20 aprilie, la prețul de 889 de RON, prin site-ul oficial Sonos și prin intermediul partenerilor de retail ai companiei.

Sonos Roam

Etichete: , , , , , , ,