Xiaomi lucrează la primul telefon din lume cu încărcare rapidă de 200W

Scris de | 10 martie, 2021
Xiaomi lucrează la primul telefon din lume cu încărcare rapidă de 200W
foto via @notebookcheck.net

Xiaomi lucrează la primul telefon din lume cu încărcare rapidă de 200W. Potrivit unui raport Digital Chat Station postat pe Weibo, noul dispozitiv va avea, de asemenea, încărcare wireless și încărcare inversă fără fir și va avea o baterie de 5.000 mAh. Telefonul misterios ar trebui să fie anunțat în a doua jumătate a anului.

Xiaomi a fost destul de serios în ceea ce privește tehnologia sa de încărcare rapidă pentru o vreme, Xiaomi Mi 10 Ultra fiind cel mai rapid telefon de încărcare din 2020. Mi 10 Ultra are o încărcare rapidă cu fir de 120 W, făcându-l unul dintre puținele telefoane care se încarcă la astfel de viteze.

Potrivit GizChina, telefonul în cauză este viitorul Xiaomi Mi Mix 4. Mi Mix 4 ar trebui să dispună și de o cameră sub ecran, continuând tendința seriei Mix. Predecesorul lui Mi Mix 4, Mi Mix 3 a prezentat o cameră frontală pop-up pentru un raport maxim ecran-corp, dând viață senzației dorite fără cadru.

Există un alt potențial candidat pentru „titlul de încărcare rapidă de 200W” și este din nou un dispozitiv Xiaomi. Potrivit GSMArena, Xiaomi Mi 11 Ultra ar putea fi misteriosul telefon cu încărcare rapidă de 200 W în cauză, în ciuda faptului că este programat să fie lansat în prima jumătate a anului 2021, mai devreme de data zvonului lansat în postul Weibo.

Etichete: , , , , , , ,

Sursa: Xiaomi working on a phone with 200W fast charging