Lingourile de aur cu scop de telefon. Cât costă cele mai noi smartphone-uri Caviar

Scris de | 15 martie, 2021
Lingourile de aur cu scop de telefon. Cât costă cele mai noi smartphone-uri Caviar

Caviar este o companie rusească care se specializează în gadget-uri modificate din punct de vedere estetic în așa fel încât să reprezinte definiția opulenței. Practic, vorbim aici de creații exagerate, care vin la prețuri pe măsură, și care sunt destinate utilizatorilor care nu știu pe ce să mai cheltuie banii.

Cea mai recentă idee a companiei este transformarea unor terminale iPhone 12 Pro și Samsung Galaxy Note 21 Ultra în niște adevărate lingouri de aur. Acestea se numesc „Goldphones” și vor fi disponibile la vânzare într-un număr extrem de limitat de unități, câte șapte pentru fiecare dintre cele două modele de telefoane.

Caviar a înlocuit tot spatele telefoanelor cu un lingou de aur pur, de 24 de karate. Deci asta înseamnă că vorbim aici de două bucăți dreptunghiulare de aur pe care poți să te joci PUBG sau să te uiți la Netflix. Așa-i că asta lipsea din viața ta?

Prețul celor două terminale este și el unul pe măsură, iar orice comparație pe care aș putea s-o fac în acest caz nu își are rostul. un Goldphone iPhone 12 Pro va costa 159.000 de dolari, iar omologul său construit pe baza unui S21 Ultra va putea fi achiziționat în schimbul a 169.000 dolari.

Etichete: , ,

Sursa: Caviar's Goldphone: an iPhone 12 Pro or Galaxy S21 Ultra that are basically 1 kg gold ingots