Noile telefoane Nokia se lansează în aprilie și vor concura cu Galaxy A52 pentru titlul de cel mai accesbil al anului 2021

Scris de | 16 martie, 2021
Noile telefoane Nokia se lansează în aprilie și vor concura cu Galaxy A52 pentru titlul de cel mai  accesbil al anului 2021
foto via @kalingatv.com

HMD Global organizează un eveniment pentru lansarea de noi telefoane marca Nokia. Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie, la ora 15:00 GMT. Este probabil să fie un eveniment virtual, având în vedere climatul global actual, deci ne putem aștepta și la un stream live.

Având în vedere că este un eveniment mobil Nokia, ne-am putea aștepta ca aceștia să lanseze noi telefoane Android. Zvonurile ne-au determinat să ne așteptăm ca un succesor Nokia 9 Pureview și Nokia 7.2 să debuteze anul trecut, dar telefoanele respective nu au reușit să se materializeze. Este posibil să se întâmple acest lucru la acest eveniment.

În loc de acestea, se spune că HMD are în vedere o reînnoire a mărcii telefonului Nokia. Un Nokia G10 ar putea fi primul telefon lansat, potrivit NokiaPowerUser, alături de două noi telefoane din seria X cu numele de cod Scarlet Witch și Quicksilver. Se speculează că G10 este un Nokia 5.4 rebranded doar pe baza listei de specificații, în timp ce telefoanele din seria X vizează puțin mai sus. Vor concura cu viitorul A52 5G pentru unul dintre cele mai bune telefoane ieftine al anului 2021, așa că va fi interesant să vedem acest lucru.

8 aprilie este la doar câteva săptămâni distanță, așa că nu mai avem mult timp să așteptăm până când Nokia va dezvălui detalii oficiale.

Etichete: , , ,

Sursa: New Nokia phones are launching in April to take on the Galaxy A52