Honor V40 Light Luxury Edition apare pe internet. Are un design similar de la smartphone-urile Huawei

Scris de | 17 martie, 2021
Honor V40 Light Luxury Edition apare pe internet. Are un design similar de la smartphone-urile Huawei
foto via @gsmarena.com

Honor s-a separat oficial de Huawei, dar în acel moment o mulțime de produse erau în mod inevitabil în curs de desfășurare pentru fi imbunătățite. Un nou dispozitiv numit „Honor V40 Light Luxury Edition” a apărut online și arată exact ca seria Huawei nova 8 din spate – o cameră ovală cu un obiectiv imens, trei camere mai mici și un singur bliț LED.

Se așteaptă ca telefonul să sosească ca Honor V40 Lite și arată spectaculos în fotografiile practice. Culoarea albastru-verde cu finisaj oglindă îndoaie lumina într-un mod magnific, în timp ce opțiunea albă pare să aibă o sticlă mată deasupra, adăugând un gradient asemănător perlelor.

Datorită acestor fotografii, suntem, de asemenea, destul de încrezători că noul telefon Honor V40 va avea un panou OLED, având în vedere că este vizibilă o tastă de alimentare convențională, prin urmare scanerul de amprentă digitală este sub afișaj.

Ceea ce nu știm este dacă partea frontală curbată 2.5D va avea o cameră sau două – dacă este un singur shooter, ne uităm la rebranded nova 8, dacă există un snapper dual, este nova 8 Pro.

Etichete: , , , ,

Sursa: New Honor V40 phone appears with a familiar design