Randările Xiaomi Mi 11 Lite dezvăluie un design similar cu Mi 11

Scris de | 18 martie, 2021
Randările Xiaomi Mi 11 Lite dezvăluie un design similar cu Mi 11
foto via @xda-developers.com

În prezent, seria Mi 11 Xiaomi are un singur dispozitiv: cel standard, Mi 11. Dar știm că producătorul chinez de telefoane va adăuga multe alte modele la gama sa din 2021. Unul dintre aceste modele este Mi 11 Lite, care se așteaptă să fie cea mai ieftină ofertă din gamă. Dispozitivul a fost văzut într-o listă FCC la începutul lunii ianuarie, care a dezvăluit că va ambala o baterie de 4.150 mAh, suport de încărcare rapidă de 33 W, 6 GB RAM și 64 GB / 128 GB stocare. Acum, un nou zvon a aruncat mai multă lumină asupra designului Mi 11 Lite.

Cunoscutul leaker Ishan Agarwal a împărtășit detalii despre Mi 11 Lite, oferindu-ne prima noastră privire asupra designului general al smartphone-ului. Renderul arată Mi 11 Lite în trei culori: negru, piersic și violet. După cum putem vedea în imagine, dispozitivul în cauză prezintă un afișaj plat în față cu o cameră perforată și o configurare a camerei triple aranjate într-un modul de cameră pătrat. Limbajul general de design se potrivește cu cel al lui Mi 11, dar nu arată la fel de premium – ceea ce este de așteptat, deoarece Mi 11 Lite va fi o variantă mai ieftină.

Zvonurile anterioare au dezvăluit că Mi 11 Lite poartă numele de cod „Courbet” și se referă la numărul de model M2101K9AG. S-ar putea să vină în două variante: un model LTE și o variantă 5G. În ceea ce privește specificațiile, cele mai recente zvonuri susțin că dispozitivul va avea un panou full HD + OLED cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 90Hz. În interior, se așteaptă ca modelul 5G să conțină un chipset neanunțat din seria Snapdragon 7xx (presupus Snapdragon 775), în timp ce modelul 4G ar putea include cipul Snapdragon 720G, asociat cu cel puțin 6 GB RAM și 128 GB / 256 GB stocare. Configurarea triplă a camerei Mi 11 se spune că este alcătuită dintr-un senzor primar de 64MP, un senzor ultra-larg de 8MP și un obiectiv macro de 5MP.

Etichete: , , ,

Sursa: Mi 11 Lite leaked render reveals a design similar to the Mi 11