Dana Budeanu lansează Verdict App. Vezi cum o poți descărca

Scris de | 23 martie, 2021
Dana Budeanu lansează Verdict App. Vezi cum o poți descărca

Dana Budeanu a recunoscut potențialul emisiunii online Verdict de pe Youtube, așa că a continuat să dezvolte succesul și să îl fructifice prin lansarea unui nou sezon, dar și prin aplicația Verdict App care a stârnit curiozitatea multor persoane care o îndrăgesc și îi preferă conținutul.

Nimeni nu o face cum o facem noi, fătălăilor” este motto-ul Verdict App care este momentan disponibilă pentru IOS, pe Android fiind disponibilă cel mai probabil în viitorul apropiat. Abonamentul anual PREMIUM va avea un preț de 199,99 RON și va oferi acces la absolut toate informațiile. 

Update: Aplicația este acum disponibilă și în magazinul de aplicații Google Play pentru dispozitivele cu Android. Descarc-o de aici. 

Creatoarea de modă a făcut anunțul luni seară la Sinteza Zilei, chiar la câteva momente după ce aplicația a fost lansată, mai exact chiar de ziua mamei ei, marcând astfel o reușită și o persoană specială. ”Mama mea este un înger pe pământ și tot ceea ce există blând în mine este de la ea” spune designer-ul.

Această aplicație este lucrul în care artista a investit in ultimul timp, atât sentimente cât și muncă multă. Se pare că verdictul politic va intra exclusiv doar pe aplicație, restul verdictelor prezente pe Youtube vor fi redirecționate treptat, odată cu trecerea timpului. Absolut toate informațiile pe care Dana le împărtășea pe rețelele de socializare vor fi prezente acum în aplicație și vor fi disponibile doar pentru cei care o descarcă.

Aplicația are nouă rubrici printre care și verdictul oamenilor, care este de asemenea cel mai important lucru din aplicație, cu un impact imens asupra întregului conținut.

Este un proiect la care am lucrat foarte mult. Este un proiect care chiar dacă va fi downloadat de copii, liceeni, va fi un proiect safe și pentru ei. Aș vrea să lăsați telefoanele acasă, măcar în weekend-uri, măcar când vă întâlniți cu prietenii, aș vrea să facem această tranziție încet, încet și să înțelegeți că ați pierdut foarte mulți ani, ani superbi, pentru că, cu toții suntem copilăria pe care am trăit-o. Voi ați sărit-o. Adolescenții de astăzi nu se mai joacă, nu mai fac prostii. Stau doar pe telefoane, nu citesc deloc. Este o aplicație unde sunt eu toată, care are nouă rubrici, în care fac o revistă a presei deșteaptă”, a declarat Dana Budeanu. 

Etichete: , , , , , ,