Orange Love oferă 6 luni de Netflix cadou în noua campanie de primăvară

Scris de | 23 martie, 2021
Orange Love oferă 6 luni de Netflix cadou în noua campanie de primăvară

Fie că sunt abonați Orange, clienți Orange PrePay sau abonați în altă rețea, toți cei care aleg până pe 9 iunie 2021 un pachet compus din fibră și TV sau fibră și voce mobilă, beneficiază de Netflix cadou timp de 6 luni.

În completarea selecției de posturi TV disponibile în pachetele Orange Love, clienții au parte și de 6 luni cadou pentru abonamentul Netflix Standard (HD). Astfel, aceștia se pot bucura de acces la cele mai noi filme, seriale și documentare precum Bridgerton, The Queen’s Gambit, Sky Rojo, Yes Day sau The Crown.

Prin intermediul noii campanii de primăvară, Orange reconfirmă intenția de a deveni principala alegere în rândul furnizorilor de servicii fixe, oferind clienților săi servicii complete, cu viteze de până la 940 Mbps download, totul la prețuri și oferte adaptate nevoilor lor.

Astfel, cu 8 euro pe lună, abonații Orange beneficiază de internet prin fibră cu viteza de 500 Mbps, televiziune prin cablu cu 113 canale si Netflix 6 luni cadou, instalare gratuită și Internet Box 1000 inclus. În plus, vechimea în rețea este răsplătită cu până la 100 euro reducere la device-uri.

De asemenea, începând cu data de 30 martie, oferta Netflix 6 luni cadou va fi disponibilă și pentru clienții de voce mobilă, persoane fizice, care activează sau prelungesc un abonament de minim 15 euro pe o perioadă de 24 de luni. Clienții care aleg să comande de pe site-ul Orange România un pachet Orange Love vor beneficia și ei de reduceri suplimentare.

Etichete: , , , , , ,