Samsung ar putea lucra la un telefon dublu pliabil

Scris de | 23 martie, 2021
Samsung ar putea lucra la un telefon dublu pliabil

Potrivit Nikkei Asia (prin intermediul 9to5Google), Samsung lucrează la un telefon dublu pliabil pentru a-l adăuga la gama sa. Potrivit articolului, telefonul s-ar plia în trei segmente folosind două balamale și ar putea fi anunțat „încă de la sfârșitul acestui an”. Telefonul ar fi a treia opțiune în gama pliabilă a Samsung, aderând la Galaxy Z Fold și Z Flip, ambele fiind de așteptat să apară și în versiuni noi anul acesta.

Conform raportului, designul este încă în curs de finalizare, dar sursele Nikkei spun că ecranul său ar putea avea un raport de aspect standard de 16: 9 sau 18: 9.

Samsung spune că s-ar putea sări peste un nou Galaxy Note anul acesta, dar nu a fost exact clar de ce. S-a vorbit despre eficientizarea ofertelor sale de telefoane și despre lipsa globală de cipuri, dar acest lucru ar putea fi un test pentru a vedea dacă utilizatorii Note sunt pregătiți pentru fold. Oferind clienților trei opțiuni pliabile din care să aleagă, Samsung ar putea încerca să facă cât mai probabil ca oamenii să găsească una care să se plieze pe preferințele lor.

Telefoanele pliabile sunt deja mai dificil de realizat decât smartphone-urile standard și, dacă Samsung nu este capabil să obțină cipurile de care are nevoie, ar putea renunța la planurile companiei. Totuși, este emoționant să aflăm că Samsung lucrează la un al treilea tip de pliabil, deoarece indică faptul că Samsung vede în continuare factorul de formă ca viitor.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung is reportedly working on a double-folding phone