Imagini spion înfățișează un ecran reconfigurat pentru iPhone 13

Scris de | 24 martie, 2021
Imagini spion înfățișează un ecran reconfigurat pentru iPhone 13
foto via @cultofmac.com

Crestătura de pe iPhone 13 din această toamnă se va subția în mod vizibil, conform imaginilor care ar trebui să arate panourile din sticlă frontale ale viitorului smartphone. Niciuna dintre componente nu va fi scoasă, ci doar rearanjată. Imaginea cu un ecran reconfigurat a fost transmisă către MacRumors de către iRepair, o companie cu sediul în Grecia.

Sticla frontală iPhone 13 dezvăluie o crestătură mai mică, cu casca mutată pe rama superioară. Dacă este reală, imaginea arată că difuzorul iPhone-ului este mutat în sus pe rama ecranului. Dar a vedea nu înseamnă neapărat a crede. Există o mulțime de androiduri care copiază designul iPhone-ului.

Debutând pe iPhone X, crestătura a făcut parte din toate telefoanele iOS cu ecrane de la margine la margine, și neschimbată în tot acest timp. Numeroase rapoarte neconfirmate indică că urmează în cele din urmă o schimbare, o micșorare. Cu toate acestea, nu toată lumea poate fi de acord cu privire la modul în care se va micșora. Teoria predominantă este că se va întâmpla într-un mod diferit decât se arată în imaginea iRepair. Câteva zvonuri au indicat că va fi la fel de larg, dar nu la fel de înalt.

Apple folosește o decupare a ecranului pentru a ține camera foto frontală, difuzorul și senzorul TrueDepth utilizat pentru Face ID. Mulți utilizatori de iPhone nu se deranjează de notch. Puțini vor protesta dacă este eliminat, dar nu va fi ușor, deoarece eliminarea acestuia ar necesita găsirea unor alternative pentru componentele care îl fac necesar. Totuși, un analist spune că Apple caută să utilizeze un design perforat în telefoanele viitoare.

Etichete: , ,