Samsung a adăugat un player de podcast pe telefoanele sale

Scris de | 27 martie, 2021
Samsung a adăugat un player de podcast pe telefoanele sale

Podcast-urile sunt viitorul în ceea ce privește conținutul online de o vreme, fiecare tehnologie, mass-media și firmă de capital de risc dorind să se implice. Având în vedere câte aplicații Samsung preinstalează pe telefoanele sale, a fost întotdeauna surprinzător faptul că o aplicație podcast nu a fost printre ele. Cu o nouă actualizare a aplicației gratuite axate pe divertisment (anterior Samsung Daily), dispozitivele emblematice ale companiei vor suporta acum podcast-uri în mod nativ.

foto via @androidpolice.com

Actualizarea vine pe toate dispozitivele Galaxy S21, S20, S10, Note 20 și Note 10. Pentru a găsi această nouă bibliotecă, derulează spre stânga paginii de pornire pentru a deschide Free și selectează noua filă „Ascultați”. La lansare, selecția spectacolelor se concentrează pe știri, cultură, criminalitate adevărată, comedie și podcasturi sportive de la principalii radiodifuzori precum NPR și iHeartMedia. Va trebui să te asiguri că ești conectat la un cont Samsung înainte de a începe să asculți.

Rămâne neclar cine a cerut exact acest lucru. De la Spotify la Google Podcasts – ca să nu mai vorbim de nenumărate aplicații dedicate din Magazin Play – nu lipsesc modalitățile de a asculta emisiunile tale preferate. Totuși, dacă ești tipul de persoană care intră și iese din podcast-uri, dacă ai un player încorporat în ecranul de start ar putea fi util.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung added a podcast player to its phones, in case you needed another one