XPG lansează Xenia Xe, un ultrabook pentru gaming și productivitate

Scris de | 31 martie, 2021
XPG lansează Xenia Xe, un ultrabook pentru gaming și productivitate

XPG a anunțat astăzi noua colaborare cu Intel pentru realizarea unui ultrabook de 15.6” subțire și ușor, certificat EVO: XPG XENIA Xe.

XPG XENIA Xe este construit pe un șasiu din aluminiu anodizat CNC și are o grosime totală de numai 14,9 mm și o greutate de 1,65 kg. Ultrabookul este echipat cu un procesor Intel Core i5-1135G7 sau i7-1165G7 din generația a 11-a, grafică Intel Iris Xe, display tactil Full HD IPS de 15.6”cu rezoluție de 1080P, precum și cu un SSD XPG PCIe Gen4 M.2.

Echipare XPG și Intel

Echipat cu procesoare Intel Core din a 11-a generație, grafică Intel Iris Xe și fiind unul, laptopul oferă memorie LPDDR4x 4266MHz pentru multitasking, iar performanțele sunt pe măsura așteptărilor.

Combinat cu SSD PCIe Gen 4 de la XPG, care oferă o lățime de bandă dublă a canalelor de citire/scriere în comparație cu un SSD tradițional PCIe Gen 3, XPG XENIA Xe poate fi utilizat în jocuri și la crearea de conținut.

Certificare Intel EVO

XENIA Xe este conceput să corespundă cerințelor platformei Intel EVO. Acesta asigură până la 16 ore de autonomie a bateriei, suport pentru încărcare rapidă, activare într-o secundă, Windows login, conectivitate ultra-rapidă Thunderbolt 4, tehnologie wireless avansată Intel Wi-Fi 6, un ecran tactil de 15,6”, plus difuzoare hi-fi, microfoane compatibile cu Far-Field și o cameră web IR pentru a îmbunătăți experiența de interacțiune și de participare la conferințe.

Etichete: , , , ,