ZTE Axon 30 a ajuns pe internet înainte de lansare

Scris de | 6 aprilie, 2021
ZTE Axon 30 a ajuns pe internet înainte de lansare
foto via @worldstockmarket.net/

Se așteaptă ca gigantul tehnologic chinez ZTE să lanseze primul său telefon emblematic din 2021 la sfârșitul acestei luni. Axon 30 va fi lansat oficial în China pe 30 aprilie. Înainte de lansare, o pagină de produs pentru smartphone a apărut pe magazinul oficial oficial Zing Jingdong (JD.com).

Pagina produsului este lipsită de orice specificații ale smartphone-ului și chiar detaliile de preț. În schimb, există o imagine de substituent a unui smartphone acoperit de un voal. Va trebui să așteptăm până la lansarea oficială pentru a afla câteva detalii și prețul de vânzare cu amănuntul al smartphone-ului.

De la începutul acestei luni, ZTE a lansat în mod constant teasere din seria Axon 30. Cu toate acestea, trebuie să eliminăm detaliile seriei din zvonuri și teasere. Seria Axon 30 este așteptată să includă Axon 30, Axon 30 Pro și Axon 30 Pro +.

Se așteaptă să ambaleze cel mai recent cip Snapdragon 888 al Qualcomm și va include, de asemenea, o cameră frontală îmbunătățită, cu panoul de afișare fabricat de Visionox. Deoarece este un dispozitiv emblematic, afișajul va avea o rată de reîmprospătare de 120Hz și o rată de eșantionare tactilă de 360Hz. Seria Axon 30 va veni cu o configurare puternică a camerei triple, pe care compania a numit-o sistemul Trinity. Setarea este formată din trei senzori de 64MP și un al patrulea „senzor auxiliar”.

Etichete: , , ,

Sursa: ZTE Axon 30 listed on Jingdong ahead of launch