Motorola lucrează la un nou smartphone numit Moto G20. Au apărut primele randări

Scris de | 7 aprilie, 2021
Motorola lucrează la un nou smartphone numit Moto G20. Au apărut primele randări
foto via @pinterest.com

Rapoartele recente au arătat că Motorola lucrează la un nou smartphone numit Moto G20. Specificațiile și randările telefonului au apărut deja în rapoartele recente. Se pare că data de lansare a Moto G20 s-ar putea apropia, deoarece a primit certificare de la autoritatea Comisiei Naționale de Radiodifuziune și Telecomunicații.

foto via @gizmochina.com

Lista BNTC arată că numărul modelului XT2128-2 aparține smartphone-ului Moto G20. Confirmă doar că este un dispozitiv 4G LTE. Rapoartele au dezvăluit că G20 ar putea fi alimentat de chipset-ul Unisoc T700 și 4 GB RAM. Dispozitivul va fi încărcat cu sistemul de operare Android 11.

Moto G20 poate avea o baterie de 5.000 mAh care acceptă încărcare de 10W. Ediția de stocare de 4 GB RAM + 128 GB a telefonului ar putea avea un preț de 148,07 euro .

foto via @gizmochina.com

Panoul din spate al telefonului are un modul de cameră în formă de dreptunghi, care pare să găzduiască un sistem cu patru camere și un bliț LED. Nu este clar dacă sigla Moto batwing disponibilă pe partea din spate a dispozitivului este integrată cu un scaner de amprentă.

Moto G60 este celălalt care așteaptă la coadă pentru a deveni oficial. Un raport recent susținea că telefonul va ajunge în India și Brazilia cu apelativul Moto G40 Fusion. În timp ce ediția europeană (Moto G60) va avea o cameră principală de 108 megapixeli și o cameră selfie de 32 de megapixeli. Modelele vor avea o cameră frontală de 16 megapixeli. Se așteaptă ca smartphone-ul să vină cu alte specificații, cum ar fi un ecran FHD + de 6,78 inci, până la 6 GB RAM, până la 128 GB stocare UFS 2.1 încorporată, o baterie de 6.000 mAh și Snapdragon 732G.

Etichete: , , ,

Sursa: Moto G20 bags NBTC certification, Likely to launch soon