TCL va lansa televizoare cu Google TV și în România

Scris de | 7 aprilie, 2021
TCL va lansa televizoare cu Google TV și în România

TCL a anunțat lansarea unei serii de televizoare TCL-Google pentru clienții TCL, începând cu cei din Statele Unite ale Americii și continuând, conform strategiei de dezvoltare a companiei, și cu alte țări, printre care și România.

Ce este Google TV

Google TV este un serviciu de televiziune online care funcționează pe baza sistemului de operare Android. Prin intermediul acestuia, televiziunea și internetul oferă consumatorilor o experiență unică de interacționare la nivel de conținut.

Practic, prin acest serviciu îți poți personaliza listele de căutare în funcție de preferințe, schimbi telecomanda clasică cu voice-control, iar televizorul te ascultă și îți oferă ce îi ceri. În plus, ai posibilitatea de a-l interconecta și la alte dispozitive video, astfel că poți vedea oricând, printr-o comandă vocală, ce se întâmplă pe camerele de supraveghere, de exemplu.

Parteneriat între TCL și Google TV

Televizoarele TCL-Google vor combina tehnologiile de ecrane ale TCL, precum Mini-LED, 8K și QLED, cu oferta de divertisment de la Google, pentru a le oferi utilizatorilor acces mai ușor și mai rapid la conținutul preferat, prin imagini de o calitate bună redate prin intermediul display-urilor TCL.

Etichete: , , ,