Există mai multe zvonuri despre un nou laptop Microsoft Surface 4. Ce urmează pentru Surface?

Scris de | 8 aprilie, 2021
Există mai multe zvonuri despre un nou laptop Microsoft Surface 4. Ce urmează pentru Surface?
foto via @zdnet.com

Microsoft lansează de obicei noi produse Surface în fiecare primăvară și toamnă. Se pare că lansarea de primăvară, în care se așteaptă ca laptopul de nouă generație să fie capul de afiș, poate fi iminentă, pe baza celor mai recente informații.

The Walking Cat pe Twitter  a postat pe 7 aprilie mai multe zvonuri despre Microsoft pentru driverele și firmware-ul Intel și AMD Surface Laptop 4.

La începutul acestui an, Windows Central și WinFuture au postat ambele informații din propriile surse despre ceea ce ar putea fi următorul Surface. Se zvonește că Microsoft lansează versiuni Intel și AMD atât ale modelelor de 13,5 inci, cât și ale modelelor de 15 inci. (Surface Laptop 3 este livrat cu procesoare AMD numai pentru modelele de 15 inci). Laptopul 4 bazat pe Intel este așteptat să fie livrat cu cipurile Intel Tiger Lake din a 11-a generație și procesoarele AMD Ryzen 4000.

Există, de asemenea, zvonuri conform cărora Microsoft ar putea lansa noi căști Surface (posibil marca 2+) și poate chiar mult așteptata cameră web marca Microsoft ca parte a lansării de primăvară. Oficialii Microsoft nu comentează în acest moment ce urmează pentru Surface.

 

Etichete: , ,

Sursa: More leaks surface about a new Microsoft Surface Laptop 4