Huawei ar putea lansa în curând Huawei Watch 3. Ce noutăți ar putea aduce smartwatch-ul

Scris de | 8 aprilie, 2021
Huawei ar putea lansa în curând Huawei Watch 3. Ce noutăți ar putea aduce smartwatch-ul

Huawei ar putea lansa în curând un succesor al ceasului său inteligent Wear OS 2017. Potrivit unui tipster Weibo, Huawei Watch 3 va fi lansat în luna mai. Cu toate acestea, nu va împacheta sistemul de operare Google pentru articole portabile. Este posibil să nu primească nici măcar sistemul de operare Huawei Lite care rulează pe dispozitive precum Huawei Watch GT 2 și GT 2 Pro.

Informatorul sugerează că Huawei Watch 3 va primi un nou UI Harmony OS. Nu este clar dacă modificarea se limitează la interfața cu utilizatorul sau dacă este un sistem de operare smartwatch nou, bazat pe sistemul de operare Harmony.

Cu toate acestea, nu este prima dată când auzim despre așa-numitul Huawei Watch 3. Anterior, cunoscutul tipster Rodent950 a postat și câteva randări de interfață UI despre cum ar putea arăta sistemul de operare Harmony pe viitorul dispozitiv.

foto via @androidauthority.net

Mai mult, se așteaptă ca smartwatch-ul să accepte conectivitatea eSIM. Asta înseamnă că ar trebui să poată efectua și primi apeluri telefonice independent de un smartphone, spre deosebire de ceasurile din seria GT Huawei care folosesc telefonul ca sursă de conectivitate celulară.

Tipsterul a mai dezvăluit că portabilul va adăuga suport pentru mai multe aplicații terțe și va obține câteva noi moduri de activitate bazate pe AI.

Desigur, toate aceste informații nu sunt confirmate pentru moment, deoarece Huawei nu a anunțat nimic oficial.

Etichete: , ,

Sursa: Huawei Watch 3 launch tipped for May with new UI, eSIM support