TCL Seria C: Noua gamă de televizoare pentru 2021 a fost lansată

Scris de | 14 aprilie, 2021
TCL Seria C: Noua gamă de televizoare pentru 2021 a fost lansată

TCL a lansat pe piață noile modele de televizoare din seria C și gadget-ul de redare audio, Soundbar TS8132. Aceste produse sunt concepute pentru a oferi o experiență audiovizuală bună. Noua serie TCL C cuprinde modelele C72, C72+ și C82, cu dimensiuni variate la nivel de ecran, începând de la 43 inci până la 75 inci.

Televizoarele TCL – Seria C

Seria C de televizoare TCL cuprinde 3 noi modele care pun în evidență capacitățile de imagine și sunet ale productorului.

Seria TCL C82: 4K Mini-LED TV cu QLED, Android TV și sistem de sunet Onkyo

Seria TCL C72+: Televizor QLED 4K cu afișaj nativ de 100Hz pentru mișcare premium și Android TV

Seria TCL C72: 4K QLED TV cu Android TV

Reproducere bună a culorilor

Datorită mixului dintre tehnologia de ultimă generație Quantum Dot, AiPQ Engine de la TCL și tehnologia Deep Learning, toate televizoarele din seria C: C72, C72+ și C82 redau culorile la un volum de 100%, și folosesc peste un miliard de culori și nuanțe pentru a contura imagini realiste.

În plus, seria TCL C82 este dotată cu tehnologia originală TCL Mini-LED. Cu acest afișaj, mii de mini-LED-uri creează o luminozitate bună, gradații mai subtile între nuanțele de negru și detalii mai bune ale umbrelor, obținându-se astfel performanțe HDR mai realiste.

TCL Seria C: Detalii mai pronunțate

Seria C82 este dotată cu 4K HDR Premium, iar seriile C72 și C72+ cu HDR Pro 4K. Datorită afișajului nativ de 100Hz, televizoarele C82 și C72+ stabilizează acțiunea pe ecran, prezentând cadre de o acuratețe mai bună. Pe lângă această funcționalitate, C82 înglobează capacitatea de scanare verticală pentru a evidenția cadrele cu mișcare rapidă.

Toate modelele noi din Seria C vin cu multi-HDR, permițând vizionarea și adaptarea conținutului la cel mai bun format, fie că vorbim despre filme, seriale, documentare, desene etc. Dolby pe Netflix sau Disney, fie că ne referim la HDR10+ pe Amazon Prime Video. În plus, un alt beneficiu este că 4K HDR Dolby Vision IQ, care este disponibil pe C72+ și C82, optimizează calitatea imaginii, raportându-se și la condițiile de iluminare din camera în care are loc vizionarea.     

TCL Seria C: Experiența de gaming

Pentru gameri, un televizor cu o capacitate bună de răspuns este la fel de important ca unul cu o imagine bună. Tocmai de aceea, seria C72 vine cu Game Master, respectiv combinația dintre: HDMI 2.1 și ALLM, ca utilizatorii să experimenteze cea mai mică rată de lag posibilă și de setări de imagine potrivite pentru jocuri, în mod automat. Totodată, atât seria C82, cât și seria C72 + au Game master Pro care are un nou HDMI 2.1 48Gbps, permițând rate de reîmprospătare mai rapide, inclusiv 4K, cu până la 120 de cadre pe secundă, și VRR care elimină efectele de screen tearing.

Seriile C72 și C72+ dispun de sunet Onkyo cu Dolby Atmos: boxele ONKYO, permit o experiență audio Dolby Atmos mai realistă.

De asemenea, Seria C82 dispune de o soluție de sunet 2.1 ONKYO cu boxe frontale și un difuzor de bas dedicat, situat în partea din spate a televizorului.

TCL Seria C: Smart TV

Noua serie de televizoare C vine cu cea mai recentă versiune de Android TV, versiunea 11, și cu Google Assistant încorporat. Astfel, orice utilizator va putea să găsească prin comandă vocală filme, să verifice scorul jocurilor de fotbal sau să schimbe luminozitatea fără a părăsi ecranul principal de vizionare.

Seria C82 are și o cameră video magnetică cu unghi 1080p. Prin această cameră se pot extinde posibilitățile de vizionare, permițându-se redarea conținutului din telefon, fie că vorbim de video, foto, sau aplicații, direct pe ecranul televizorului.  

TCL Seria C: TikTok

De la sfârșitul lunii martie, aplicația TikTok TV este disponibilă pe televizoarele TCL. Integrarea acestei aplicații își propune să prezinte TikTok pe unele modele de televizoare existente deja pe piață și pe toate modelele de TV din 2021, din dorința de a promova și aduce această nouă formă de entertainment în casele oamenilor prin ecranele TCL.

Etichete: , ,