TIME Magazine va produce o serie de video-uri despre criptomonede

Scris de | 14 aprilie, 2021
TIME Magazine va produce o serie de video-uri despre criptomonede

CEO-ul firmei de investiții în monedă digitală Grayscale, Michael Sonnenshein, a anunțat un parteneriat cu TIME Magazine pentru a produce o serie video despre criptomonede, publicația fiind plătită în bitcoin și alegând să dețină BTC în bilanț.

„Thrilled Grayscale este în parteneriat cu TIME pentru o nouă serie de videoclipuri care vine în această vară, și care explică spațiul criptografic”, a scris pe Twitter Sonnenshein. „La fel de important, [TIME President] Keith Grossman și TIME au fost de acord să fie plătiți în bitcoin – și vor deține BTC în bilanțul lor. O premieră pentru parteneriatele noastre media! ”

Publicația din New York și-a indicat recent înclinațiile către Bitcoin și alte active criptografice atunci când a dezvăluit că încearcă să angajeze un director financiar care să aibă „confort cu Bitcoin și criptomonede”. În lista de locuri de muncă, publicația a menționat faptul că industria sa se confruntă cu o evoluție și că are nevoie de îndrumarea unui director financiar care să o ajute să țină pasul.

„Industria media se află într-o evoluție rapidă, TIME caută un director financiar care să ajute la transformarea acesteia”, conform listării.

În afară de aceasta, editura a avut și trei dintre coperțile sale vândute ca NFT, un alt indicator al înclinației pro-cripto a companiei. Potrivit TheStreet Crypto, „TIME reprezintă primul brand media vechi care va deține bitcoin”.

În special, firma ar urma să se alăture grupurilor precum MicroStrategy, Tesla, Square și o serie de alte firme de top care dețin bitcoin. Multe dintre aceste firme cred că activul digital ar putea servi drept acoperire pentru a le proteja împotriva creșterii inflației.

Etichete: , ,

Sursa: TIME MAGAZINE TO HOLD BITCOIN