Samsung Galaxy Z Fold 3 urmează abordarea Galaxy S21 Ultra pentru S-Pen

Scris de | 16 aprilie, 2021
Samsung Galaxy Z Fold 3 urmează abordarea Galaxy S21 Ultra pentru S-Pen

Samsung s-ar putea pregăti să lanseze noi telefoane fold în curând. Compania este pregătită să lanseze succesorii Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip. Se spune că lansarea ar putea avea loc în iulie. Acum, mai multe detalii referitoare la designul succesorului Galaxy Z Fold 2 au apărut online. Acesta sugerează că viitorul pliabil va avea abordarea Galaxy S21 Ultra pentru S-Pen.

Potrivit unui raport al vânzătorului sud-coreean NaverNews, Samsung Galaxy Z Fold 3 va avea suport S-Pen, dar nu are slot încorporat pentru a-l adăuga. Se spune că planul inițial a fost să aibă slotul stiloului S în telefon ca pe seria Galaxy Note. Cu toate acestea, Samsung pare să se fi confruntat cu provocări structurale, iar un slot încorporat pentru S-Pen nu mai este viabil.

foto via @pocketnow.com

Prin urmare, se sugerează că Galaxy Z Fold 3 nu va avea suficient spațiu pentru a adăposti stiloul. Aceasta este o abordare similară pe care Samsung a adoptat-o ​​cu pilotul său Galaxy S21 Ultra la începutul acestui an. Pentru cei care nu știu, dispozitivul din seria S de înaltă calitate are suport pentru S-Pen, dar nu există niciun slot pentru a adăuga stylusul în dispozitiv. Mai mult, Samsung este anunțat că modifică tehnologia S Pen, astfel încât stylus-ul să poată fi utilizat cu viitorul dispozitiv pliabil.

Se zvonește că Galaxy Z Fold 3 are ecran LTPO cu cameră sub-afișare. S-ar putea să aibă o capacitate a bateriei mai mică decât predecesorul său, deoarece se zvonește că dispozitivul ar împacheta o baterie cu celule duale de 4.380 mAh spre deosebire de 4.500 mAh găsite pe Galaxy Z Fold 2. Conform unui raport anterior, Galaxy Z Fold 3 va fi disponibil cu cel puțin 256 GB spațiu de stocare. Ar putea rula Android 11 cu One UI 3.5 deasupra.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy Z Fold 3 to take Galaxy S21 Ultra approach for S-Pen