Sony WH-1000XM4, disponibile într-o nouă ediție limitată: Preț și disponibilitate

Scris de | 21 aprilie, 2021
Sony WH-1000XM4, disponibile într-o nouă ediție limitată: Preț și disponibilitate

Sony anunță o ediție limitată a căștilor WH-1000XM4 în varianta de culoare Silent White, cu aceeași tehnologie de anulare a zgomotului, precum cea implementată pe deja consacratul model WH-1000XM4. Lansarea noii versiuni de culoare coincide cu aniversarea Sony cu numărul 75, care va fi sărbătorită în luna mai.

În plus, toate accesoriile sunt disponibile în aceeași nuanță, astfel încât husa de transport și cablurile se potrivesc cu nuanța albă a căștilor.

Sony WH-1000XM4: Căști cu ANC

Noul design oferă tehnologia căștilor WH-1000XM4 într-o nouă nuanță de alb, care va permite utilizatorilor să-și personalizeze mai mult experiența de audiție.

La fel ca versiunile WH-1000XM4 în variantele de culoare culoare negru și argintiu, care au fost lansate anul trecut, noua ediție WH-1000XM4 Silent White oferă performanța Sony de anulare a zgomotului, reducând sunetele de frecvență medie și înaltă.

Acest lucru este realizat cu ajutorul Procesorului HD de anulare a zgomotului QN1 cu tehnologie Dual Noise Sensor, care dispune de un nou algoritm, plus un nou sistem Bluetooth SoC (System on Chip), care adaptează în timp real experiența de audiție la zgomotul din jur, la genul de muzică ascultat și la caracteristicile acustice.

Utilizând tehnologia DSEE Extreme cu Edge-AI, căștile restaurează precis materialul audio care se pierde prin compresie digitală, pentru un sunet de înaltă fidelitate analizând muzica în timp real pentru a crea o experiență de audiție mai bogată și completă.

Sony WH-1000XM4: Tehnologia integrată

WH-1000XM4 Silent White integrează, de asemenea, o serie de tehnologii prin care utilizatorii pot opri muzica prin intermediul funcției „Speak-to-Chat” sau se pot bucura de redarea adaptivă, datorită senzorului de proximitate și a celor doi senzori de accelerație care detectează momentul în care căștile sunt purtate sau nu.

Adaptive Sound Control este o altă funcție care detectează locul în care se află utilizatorii, precum și activitatea pe care o desfășoară, apoi ajustează setările de sunet ambiental pentru o experiență de audiție potrivită.

Sony WH-1000XM4: Preț și disponibilitate

Funcția Multipoint Connection este disponibilă și pe WH-1000XM4 și permite utilizatorilor să conecteze căștile la două dispozitive Bluetooth în același timp. În plus, căștile sunt compatibile NFC, oferă o autonomie a bateriei de până la 30 de ore și sunt optimizate pentru Google Assistant și Amazon Alexa.

Ediția limitată WH-1000XM4 Silent White va avea un preț de aproximativ de 2.100 de lei și va fi disponibilă începând cu luna mai a acestui an.

Etichete: , , ,