Motorola lansează un nou dispozitiv din gama g, moto g20

Scris de | 22 aprilie, 2021
Motorola lansează un nou dispozitiv din gama g, moto g20

Motorola moto g20 beneficiază de un ecran la calitate HD+ 90 Hz, iar compania spune că a fost dezvoltat pentru utilizatorii pasionați de fotografie, care acum pot surprinde cele mai bune momente în imagini realizate în orice condiții de lumină.

Sistemul de camere quad cu care este dotat moto g20 facilitează capturi clare în condiții de lumină slabă, sau chiar și pe timp de noapte. moto g20 este perfect și pentru cei care își doresc să realizeze portrete sau prim-planuri. Senzorul principal de 48 MP folosește tehnologia Quad Pixel pentru a oferi o sensibilitate la lumină de 4 ori mai mare, iar obiectivul ultra-wide permite o încadrare de 4 ori mai precisă. Camera dedicată Macro Vision conferă apropierea de subiect pentru prim-planuri incredibil de detaliate, iar senzorul de adâncime estompează fundalul portretelor. Selfie-urile sunt realizate cu o cameră de 13MP.

Noul dispozitiv are un raport de aspect 20:9, pe un ecran Max Vision HD+ de 6,5 inci. În ceea ce privește autonomia, Motorola a pregătit o baterie de 5000 mAh, care poate rezista până la două zile de utilizare.

Producătorul spune că telefonul vine cu un procesor octa-core personalizat, care oferă o performanță grafică cu 38% mai bună. De performanță se mai ocupă și 4 GB de memorie RAM, respectiv 64/128 GB de spațiu de stocare încorporat, pentru a salva conținutul preferat. Pentru spațiu de stocare suplimentar, se poate adăuga oricând până la 1 TB în plus folosind un card microSD.

Android 11 este optimizat pentru modul în care este folosit telefonul, făcându-l mai intuitiv, mai sigur și mai personal. Acesta permite o gestionare mai bună a conversațiilor în aplicațiile de mesagerie, un control îmbunătățit asupra dispozitivelor conectate și o abordare mai practică a confidențialității datelor. Android 11 aduce, de asemenea, funcții de accesibilitate noi și îmbunătățite fanilor Moto, inclusiv acces vocal mai rapid și asistență prin comenzi rapide.

Motorola transmite că moto g20 va fi disponibil în anumite țări din Europa.

Etichete: , , , ,