Samsung lansează tastatura Smart Keyboard Trio 500

Scris de | 26 aprilie, 2021
Samsung lansează tastatura Smart Keyboard Trio 500

Samsung Smart Keyboard Trio 500 încape în geantă sau rucsac și o poți lua cu tine atunci când ai nevoie să lucrezi remote. Poți, de asemenea, să te conectezi la mai multe dispozitive simultan, ajutat și de comenzile rapide.

Samsung Smart Keyboard Trio: Conectivitate

Smart Keyboard Trio 500 se conectează în siguranță la device-uri. Pur și simplu o pornești, ții apăsată tasta Bluetooth și o alertă va apărea pe ecranul dispozitivului. Atinge „conectează”, tastează codul din 6 cifre care se afișează pe ecran și totul este pregătit.

Poți asocia Samsung Smart Keyboard Trio 500 cu până la trei dispozitive diferite simultan prin Bluetooth și poți comuta cu ușurință între fiecare dispozitiv cu doar un click.

Samsung Smart Keyboard Trio: Aplicații Preferate

Poți să personalizezi Samsung Smart Keyboard Trio 500 alegând cele trei aplicații preferate de pe fiecare dispozitiv pentru a se deschide instant când apeși una dintre cele trei taste desemnate din tastatură.

Dacă îți place să te uiți la clipuri video pe tabletă și să folosești smartphone-ul doar pentru rețelele sociale, poți personaliza Samsung Smart Keyboard Trio 500 să deschidă o aplicație diferită pe fiecare dispozitiv pe care îl folosești cu tastele dedicate pentru deschiderea aplicației.

Samsung Smart Keyboard Trio: experiența desktop

Cu Smart Keyboard Trio 500, poți pune smartphone-ul sau tableta Galaxy în modul DeX, o platformă software care oferă experiența unui desktop, cu o apăsare de buton. Pentru acele momente în care ai nevoie de productivitatea unui laptop, Smart Keyboard Trio 500 cu Samsung DeX îți permite să iei notițe, să trimiți e-mailuri și să termini toate sarcinile pe care le ai, pe smartphone sau tabletă.

În plus, Samsung Smart Keyboard Trio 500 are taste care sunt aproape de aceeași dimensiune ca cele de pe o tastatură obișnuită. Samsung Smart Keyboard Trio 500 va fi disponibilă începând cu prima parte a lunii mai.

Etichete: , ,