Huawei AppGallery: Care este cea mai nouă aplicație de livrare disponibilă în România

Scris de | 27 aprilie, 2021
Huawei AppGallery: Care este cea mai nouă aplicație de livrare disponibilă în România

Încă de la retragerea suportului Google de pe sistemul său de operare bazat pe Android, Huawei a căutat să îmbunătățească constant magazinul propriu de aplicații, lansat ca o alternativă la Google PlayStore.

Citește și: Top 10 jocuri disponibile în HUAWEI AppGallery: Asphalt, Game of Thrones sau Counter Strike în varianta de mobil

Sigur, nimic nu se putea rezolva peste noapte, iar producătorul chinez lucrează în continuare la expansiunea ofertei de aplicații prezente în AppGallery. Huawei a inclus în magazinul său de aplicații aplicația Bolt la mijlocul lui 2020, iar astăzi a sosit momentul să includă în suita de app-uri compatibile și serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food.

Acesta este o alternativă la Foodpanda, Takeaway sau Tazz și aduce în fiecare zi oferte noi la cele mai populare restaurante din împrejurimi. În plus, Bolt este prezent pe piața locală și cu un serviciu de închiriat trotinete electrice.

Aplicația destinată livrării de mâncare va fi disponibilă în Huawei AppGallery în mai toată Europa, în special în țările în care telefoanele produse de compania din Shenzen se bucură în continuare de o cotă de piață destul de ridicată, așa cum este cazul și în România.

Etichete: , , ,

Sursa: Bolt Food is the latest food delivery platform on Huawei AppGallery