Top 10 jocuri disponibile în HUAWEI AppGallery: Asphalt, Game of Thrones sau Counter Strike în varianta de mobil

Scris de | 15 februarie, 2021
Top 10 jocuri disponibile în HUAWEI AppGallery: Asphalt, Game of Thrones sau Counter Strike în varianta de mobil

AppGallery și-a crescut baza globală la peste 500 de milioane de utilizatori lunari în ultimul an, iar platforma oferă acum o multitudine de opțiuni. Am testat mai multe jocuri din aplicație și am făcut un top 10 cu cele mai populare și mai complexe jocuri disponibile în HUAWEI AppGallery, iar la sfârșit oferim și alte recomandări pe care trebuie să le instalezi pe telefonul tău Huawei sau nu neapărat. AppGallery este disponibil și pentru alte dispozitive

  1. DYSTOPIA: CONTEST OF HEROES

Huawei a anunțat în noiembrie disponibilitatea exclusivă a jocului în magazinul propriul de aplicații, AppGallery. Huawei se află în strânsă colaborare cu studioul din Letonia, Beetroot Lab, iar compania a susținut lansarea jocului în platforma proprietară Huawei pentru utilizatorii din întreaga lume, înainte ca jocul să ajungă și pe alte platforme. Dystopia: Contest of Heroes este un joc de luptă multiplayer free-to-play, cu o grafică de bună calitate și o serie de eroi 3D complet personalizabili, cu abilități controlate de jucător.

Într-un New York distopic al anului 2065, jucătorii trebuie să construiască un imperiu prin ocuparea de districte și colectarea de echipamente tematice SF, să gestioneze raidurile asupra altor jucători și să construiască alianțe sociale. O funcție cheie a acestui joc de strategie, dezvoltat într-un interval de trei ani, este seria de turnee integrate care permit mai multor jucători din întreaga lume să concureze. Funcția este îmbunătățită și cu un turneu anual găzduit de personal principal al jocului, irlandezul Conor McGregor, artist marțial mixt, luptător profesionist și fost campion UFC.

  1. GARDENSCAPES

Gardenscapes a fost anunțat în decembrie ca fiind cel mai nou joc din magazinul virtual AppGallery. Jocul, realizat de Playtrix, îi întâmpină pe utilizatori cu o lume fascinantă, în care imaginația și creativitatea nu au limite. Alături de mecanismul standard de construire a unui puzzle, jocul Gardenscapes pune la dispoziția utilizatorilor puteri speciale și boostere care cresc viteza experienței de joc.

Cu mii de niveluri și diferite grade de dificultate, fanii jocurilor de tip puzzle se pot bucura de o experiență inedită. Jocul se remarcă printr-o acțiune complexă și care adaugă o altă dimensiune întregii experiențe. Pe măsură ce jucătorii continuă restaurarea pot descoperi secretele grădinii, fiind însoțiți de diverse personaje și de un animal de companie. Jucătorii pot face echipă cu prietenii lor de pe Gardenscapes, sincronizându-și conturile de Facebook, iar odată sincronizați se pot asocia pentru a obține poziția de top în clasament.

  1. ASPHALT 9: LEGENDS

Dacă ești pasionat de curse sau NFS, atunci nu ai cum să nu te fi jucat vreodat Asphalt pe telefonul tău mobil. Iterația cea mai nouă a legendarului joc de curse a celebrului studio Gameloft a luat cu asalt platformele de aplicații încă din 2018, iar de la începuturile AppGallery se află și pe platforma dezvoltată de Huawei. Există un mix uriaș de curse și locații, circuite și mașini, scopul gameplay-ul fiind upgradeul mașinilor și trecerea la nivelul următor.

Indiferent că aveți curse în San Francisco sau pe zăpada din Himalaya, există multe locații memorabile care arată foarte bine, iar mașinile sunt senzaționale și cu detalii particulare pentru fiecare model în parte. Controlul mașinii se realizează prin trei metode, Touchdrive, Tap to steer sau Tilt to steer, ultima fiind preferata mea la iterația Asphalt 8, dar funcționează un pic mai lent în cazul generației actuale, așa ca am preferat swype-urile pe ecran ale primei opțiuni.

Există mai multe tipuri de curse, astfel că nu există posibilitatea să te plictisești nici după ore întregi petrecute în fața micului ecran, iar diversitatea opțiunilor de customizare sau detaliile hărților și ale circuitelor sunt extrem de fascinante. Jocul este unul free, de tipul in-app purchases, astfel că poți avansa mai rapid dacă alegi să-ți cumperi credite.

  1. GUNS OF GLORY

Cardinalul l-a ucis pe rege și încearcă să revendice coroana pentru el însuși. Alianțele îl fac extrem de puternic, iar Regatul pare condamnat să cadă în ghearele sale rele. Tu ești licărirea de speranță, dar ești prizonier în adâncul închisorii Bastiliei, ascuns în spatele unei măști de fier încuiate.

Trecutul tău este necunoscut, dar viitorul tău este tot ce poate sta în calea cardinalului, trebuie să scapi, să supraviețuiești și să crești puternic. Așa începe pe scurt faimosul joc de strategie Guns of Glory, un joc în care trebuie să îți pui la bătaie abilitățile de strateg și să îți dezvolți baza, să acumulezi resurse și să le gestionezi, să creezi și să conduci alianțe și să distrugeți dușmanii. Principalul scop este să devii noul conducător!

  1. GAME OF THRONES BEYOND THE WALL

Este un joc de tip RPG (Role Playing Games) în care trebuie să colecționezi și să upgradezi personajele din faimosul serial TV pentru a-ți realiza echipa perfectă de gardieni pentru a proteja castelul și zidul de uriași, sălbatici sau de alte amenințări care se aventurează în cucerirea zidului. Poți alege să fii personajul preferat, precum Jon Snow, Daenerys Targaeyen, Leisandre sau Jaime Lannister sau poți fii un erou și să traiești propria poveste unică. Intriga jocului este simplă și familiară celor care au urmărit serialul celebru Game of Thrones.

Este un joc tactic în care te vei lupta cu dușmanii din nord și vei putea gestiona castelul Night Watch, care protejează Westeros de pericolele din spatele zidului. Jocul are o grafică bună și o mulțime de personaje, iar datorită muzicii recunoscute nu se poate să nu simți atmosfera seriei TV. Jocul a fost creat ca urmare a colaborării HBO cu studiourile GAEA și Behavior Interactive și a intrat în AppGallery în același timp cu celelalte platforme.

  1. FORTNITE PRIN EPIC GAMES

Fortnite și Battle Breakers sunt disponibile în HUAWEI AppGallery prin aplicația Epic Games. Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri de pe smartphone, un joc de tip Battle Royal, ca cel de 100 de jucători de pe PlayStation sau PC, cu aceeași hartă și actualizări săptămânale. Trebuie să îți construiești propriul “fort” în timp ce te lupți să rămâi ultimul în picioare și te poți uni cu prietenii să faceți echipă împreună.

Trebuie să aduni arme, poțiuni și resurse în timp ce încerci să rămâi în viață și să ataci alți jucători, iar pe parcursul unei runde, zona sigură a hărții se mișcorează în dimensiuni datorită unei furtuni care se apropie. Jucătorii din afara acestei zone în care se află în siguranță primesc daune și pot fi uciși, asta forțează în acest mod jucătorii în spații mai stricte și încurajează întâln irile. Ultimul jucător sau echipa câștigă.

  1. WORLD OF TANKS BLITZ

Versiunea mobilă a celebrului World of Tanks Blitz este disponibilă în magazinul de aplicații AppGallery. Jucătorii pot lupta singuri sau împreună cu prietenii și pot lua parte la lupte de tancuri. Sunt mai mult de 350 de tancuri, inclusiv unele modele istorice și experimentale, iar scopul este unul simplu și clar: trebuie să distrugi echipa inamică sau capturarea bazei. Este un joc de tip shooting cu un sistem de progresie bine dezvoltat.

Schimbă armele, stabilește echipamentul, poartă camuflaj și îți poți crește șansele de supraviețuire în timp ce îți reglezi vehiculul de luptă în funcție de stilul de joc. Jocul este optimizat excelent, cu o grafică 3D spectaculoasă, care se optimizează automat în funcție de dispozitivul tău, ceea ce înseamnă că poate fi rulat pe orice smartphone Huawei.

  1. STATE OF SURVIVAL: SURVIVE THE ZOMBIE APOCALPYSE

Este un joc de tip MMPORG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) în care te alături prietenilor pentru o luptă de supraviețuire de 6 luni după o apocalipsă zombie. Jocul este unul de tip strategie, trebuie să construiești un oraș și o echipă, dar și o strategie care să poată prelua valurile constante ale atacurilor de zombie.

Jucătorii pot trece de la modul first-person shooter la vânătoarea de zombie și trebuie să aduni monede, aur și tehnologie pentru cercetare în timp ce salvează alți supraviețuitori și fac tot ce este necesar pentru a trăi.

  1. FISHING CLASH

Faceți parte dintr-o comunitate mondială de milioane de pescari din lumea întreagă și începeți să prindeți specii de pești într-un simulator palpitant de pescuit. Este un joc de pescuit gratuit disponibil pentru dispozitivele mobile Huawei, combină părți interesante ale pescuitului sportiv real cu competivitatea jocurilor pvp.

Participați la evenimente live și turnee de pescuit, concurați cu prietenii în jocuri 1vs1 și vă puteți bucura de o aventură la pescuit în cele mai cunoscute locuri de pescuit din lume, cum ar fi râurile Amazon sau Kenai, pentru a prinde în cârlig sute de specii de pești diferite, de la crap și somn până la nivelurile mai avansate unde se poate captura un rechin, un biban uriaș sau chiar un monstru marin.

  1. STANDOFF 2

Counter Strike a schimbat lumea jocurilor video în anii 2000 și a generat de-a lungul anilor foarte multe titluri de shooting, numai că puține au fost cele care s-au apropiat de senzația pe care o oferea Counter Strike pe telefoanele mobile. Acum avem Standoff 2, un joc cu un gameplay destul de simplu. Instalezi, te autentifici, stabilești profilul jucătorului și treci la Team Deathmatch.

În fazele inițiale ale jocului, este deblocat doar Team Deatchmatch, iar Arms Race, Defuse și Sniper Duel vor deveni accesibile după ce obții câteva victorii. Grafica nu este senzațională, dar dacă mă întrebați pe mine, nici cea din CS 1.6 nu era ceva WOW. Hărțile sunt bine realizate, la fel și mecanica diferitelor arme, iar micile animații oferă jucătorilor o experiență uimitoare.

CE ALTE APLICAȚII MAI RECOMANDĂM DIN UNIVERSUL APPGALLERY

KAHOOT! – O platformă gratuită de învățare bazată pe joc și tehnologie educațională. Lansat în 2013 în Norvegia, aplicația este folosită de milioane de oameni din peste 180 de tări, cu jocuri care pot fi create de oricine, pe orice subiect și pentru elevi de toate vârstele.

TELEGRAM – Decizia Whatsapp de a schimba politica de confidențialitate a provocat migrarea unor utilizatori pe platforme precum Telegram sau Signal. Întrucât cea din urmă nu este încă disponibilă în mod oficial în ecosistemul HMS, cei care sunt îngrijorați pentru datele lor ar putea face switch pe acest serviciu. Este un servciu de mesagerie instant ce permite trimitea de mesaje text, imagini, clipuri video, fișiere audio sau de orice alt tip, similară cu Whatsapp.

VIBER – O platformă multivoice over IP (VoIP) cu funcții de mesagerie instant, la fel ca Whatsapp sau Telegram.

MONDLY –  Învață 33 de limbi străine gratuit. În doar câteva minute poți începe să memorezi cuvinte esențiale, să formezi propoziții, să înveți fraze sau să iei parte la conversații. Lecțiile distractive de limbă îți îmbunătățesc vocabularul, gramatica și pronunția.

MOOVIT – O aplicație excelentă pentru mobilitatea urbană. Fie că alegi să pleci acum spre destinația dorită sau vei seta un timp de plecare, Moovit îți indica opțiunile de transport și îți afișează prețurile pentru autobuze sau metrou și îți trasează ruta optimă. Ai la dispoziție și opțiunea pentru a obține ruta pentru bicicletă, dar harta pare puțin mai greu de urmărit în acest mod.

PICSART – Una dintre cele mai complete aplicații de editare foto este disponibilă în universul AppGallery. Permite realizarea unor editări incredibile, iar dacă ești artist te vei putea bucura de unelte de desenare, editare și realizare de colaje. Dispune și de opțiunile clasice ale programelor de editare foto, astfel că poți ajusta culorile prin modificarea contrastului, a luminozității etc. Din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai complete aplicații din această zonă.

CANVA  – Similar cu PicsArt, Canva este un editor de imagini, dar de această dată pentru Instagram Stories. Poți realiza colajele perfecte, felicitările ideale pentru sărbători sau imaginile excelente din călătorii prin animarea elementelor disponibile pe aplicație.

GEORGE ROMÂNIA –  BCR George a fost printre primele aplicații de mobile banking în HUAWEI AppGallery. Se poate face banking digital, se pot realiza tranzacții, se pot realiza plăți și se pot plăti facturile. George permite deschiderea unui cont 100% online și permite plăți instant către prieteni.

Etichete: , , ,