Oppo Band Vitality Edition va fi lansat în două variante de culori pe 6 mai

Scris de | 28 aprilie, 2021
Oppo Band Vitality Edition va fi lansat în două variante de culori pe 6 mai

Noua ediție Oppo Band Vitality va fi lansată pe 6 mai 2021 și va fi prezentată împreună cu viitoarea serie K9 de smartphone-uri și căști Enco Air. Noile articole portabile inteligente vor fi disponibile în două variante de culoare.

foto via @gizmochina.com

Noua brățară inteligentă a gigantului tehnologic chinez va sosi cu modele de culori vibrante în două variante, și anume portocaliu și albastru. La fel ca majoritatea brățărilor inteligente, ediția Band Vitality Edition a companiei acceptă monitorizarea în timp real a oxigenului din sânge, împreună cu servicii de plată online precum WeChat și plata Alipay. Portabilele inteligente acceptă, de asemenea, monitorizarea live a ritmului cardiac și permite chiar utilizatorilor să controleze muzica de pe smartphone-urile lor.

Pentru protecție, banda are și rezistență la apă de până la 50 de metri. În plus, portabilul inteligent este de asemenea așteptat să sosească cu caracteristici comune ale benzii, cum ar fi modul sport multiplu. De asemenea, are un panou AMOLED pe partea din față.

Din păcate, nu avem detalii mai multe cu privire la viitoarea ediție Vitality, așa că va trebui să așteptăm anunțul oficial al companiei pentru a afla mai multe detalii. Așadar, fiți atenți la mai multe, deoarece vom furniza actualizări atunci când sunt disponibile informații suplimentare cu privire la lansarea care urmează.

Etichete: , ,

Sursa: Oppo Band Vitality Edition to launch in two colors variants on May 6