Disney va comercializa o sabie laser retractabilă, exact ca cele din Star Wars. Cum arată

Scris de | 5 mai, 2021
Disney va comercializa o sabie laser retractabilă, exact ca cele din Star Wars. Cum arată
FOTO via YouTube Disney

Încă din aprilie, Disney a lansat un scurt teaser prin care anunța comunitatea fanilor Star Wars că urmează să producă un nou obiect de colecție pentru aceștia. Noua „jucărie” este chiar o sabie laser precum cele din seria de filme, iar noutatea este dată prin faptul că ea este retractabilă. Cum exact a reușit compania americană să producă un astfel de gadget este încă necunoscut.

Dacă până acum săbiile laser de jucărie produse de Disney erau concepute din două părți, un mâner și o parte atașabilă de plastic care servea drept sursa de lumină, acest produs nou este complet retractabil, după cum vedea chiar din clipul video postat de gigantul american pe YouTube.

Deși Disney nu a dat încă publicității detalii despre cum funcționează sabia, câțiva utilizatori de pe Internet au îndrăznit să speculeze pe baza patentelor găsite online. Aparent, în spatele sabiei laser stă o tehnologie pe bază de benzi rulabile de leduri, cuplate la un mecanism similar celui pe care îl vedem la ruletele de măsurare, doar că aici vorbim de unul motorizat.

Deși nu se cunoaște încă data lansării, Disney va comercializa noua jucărie odată cu inaugurarea noului hotel tematic Star Wars denumit Galactic Starcruiser. Acesta va deveni operațional în anul 2022. În ceea ce privește prețul sabiei laser, acesta va fi, cel mai probabil, unul destul de piperat.

Etichete: , , ,

Sursa: Disney reveals its ‘real’ lightsaber, and it looks extremely cool