Noile televizoare Sony BRAVIA XR Master, disponibile la precomandă în România: Specificații și disponibilitate

Scris de | 5 mai, 2021
Noile televizoare Sony BRAVIA XR Master, disponibile la precomandă în România: Specificații și disponibilitate

Televizoarele Sony BRAVIA XR Z9J 8K HDR Full Array LED sunt disponibile pentru precomandă în mai multe țări europene. Acestea fac parte din gama BRAVIA XR și integrează noul Cognitive Processor XR, care utilizează o metodă de procesare nouă, concepută pentru a reproduce modul în care oamenii văd și aud.

Cognitive Processor XR, alimentat de inteligența cognitivă, împarte ecranul în numeroase zone și detectează unde se află „punctul focal” al imaginii. În timp ce inteligența artificială convențională (AI) poate să detecteze și să analizeze elementele imaginii precum culoarea, contrastul și detaliile la nivel individual, noul Cognitive Processor XR poate analiza simultan o serie de elemente, la fel cum procedează creierul uman.

Cognitive Processor XR poate analiza și poziția sunetului în semnal, astfel încât sunetul să se sincronizeze cu ceea ce rulează pe ecran. Mai mult, acesta transformă sunetele într-o experiență 3D surround, pentru a oferi un plus de realism.

Sony BRAVIA XR Master: Rezoluție 8K

Televizoarele BRAVIA XR MASTER Seria Z9J 8K HDR Full Array le permit utilizatorilor să beneficieze de imagini la rezoluție 8K naturale. Procesorul Sony utilizează analiza perspectivei umane pentru a analiza simultan și a optimiza sute de mii de elemente într-un timp scurt.

Televizoarele BRAVIA XR MASTER Seria Z9J 8K HDR Full Array oferă serviciul exclusiv BRAVIA CORE. Acesta este preinstalat pe toate modelele BRAVIA XR, iar utilizatorii se pot bucura de o selecție a titlurilor premium SPE, atât cele mai noi, cât și titluri clasice, dar și de o colecție IMAX Enhanced.

Televizorul Z9J este o alegere bună și pentru gameri, oferind suport pentru mai multe funcționalități care utilizează HDMI 2.1, precum rezoluția 4K la 120 cadre pe secundă (FPS), rată de reîmprospătare a ecranului variabilă (VRR) și Auto Low Latency Mode (ALLM).

Sony BRAVIA XR Master: Disponibilitate

Televizoarele BRAVIA XR MASTER din seria Z9J 8K HDR Full Array LED de 85 de inci sunt disponibile acum pentru precomandă în anumite țări europene, iar livrările vor începe de la finalul lunii mai. Versiunea de 75 de inci va fi disponibilă pentru vânzare începând din luna iunie.

Etichete: , , , ,