Aplicația Samsung SmartThings este acum disponibilă și pe Windows 10

Scris de | 11 mai, 2021
Aplicația Samsung SmartThings este acum disponibilă și pe Windows 10
foto via @xda-developers.com

Versiunea desktop a aplicației SmartThings de la Samsung este acum disponibilă pe Windows 10. Aplicația SmartThings ajută utilizatorii să-și controleze gadget-urile inteligente de acasă. Asistența Google Nest a fost recent încorporată în versiunea Android a aplicației SmartThings, care a extins și mai mult funcționalitatea aplicației.

Parteneriatul în creștere dintre Samsung și Microsoft a condus acum la lansarea aplicației SmartThings pentru Windows 10. Aceasta va permite utilizatorilor să își sincronizeze aplicația Android cu versiunea desktop și să-și controleze dispozitivele inteligente de acasă conectate prin intermediul computerului lor. Cu o gamă tot mai mare de dispozitive compatibile pentru casă inteligentă, aplicația SmartThings a devenit un instrument important pentru monitorizarea și controlul de la distanță a activităților din casă.

foto via @gizmochina.com

Aplicația SmartThings pentru Windows 10 poate fi descărcată din Microsoft Store. Cu toate acestea, spre deosebire de versiunea Android, aplicația SmartThings pentru Windows 10 nu poate fi utilizată pentru a adăuga dispozitive inteligente noi în prezent. De asemenea, aplicația Windows nu are suport pentru dispozitivele Google Nest. În timp ce încăperile create pentru dispozitivele Nest pot fi văzute în aplicația Windows, camerele și termostatele sunt absente.

Nu se știe dacă specificațiile aplicației Samsung SmartThings pentru Windows 10 vor fi extinse în continuare. Acest lucru l-ar pune acum la egalitate cu versiunea pentru Android. Aplicația SmartThings oferă o interfață largă astfel ca utilizatorii să interacționeze perfect cu gadget-urile lor inteligente de acasă.

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung SmartThings app now available for Windows 10 PCs