Noi laptopuri de gaming cu Nvidia GeForce RTX 30, anunțate astăzi. Când vor fi disponibile

Scris de | 11 mai, 2021
Noi laptopuri de gaming cu Nvidia GeForce RTX 30, anunțate astăzi. Când vor fi disponibile

NVIDIA anunță astăzi o nouă gamă de laptopuri GeForce RTX de la producători de top din întreaga lume care livrează ray tracing în timp real și DLSS bazat pe AI către zeci de milioane de gameri și creatori cu prețuri care încep de la 799$.

Platformele, multe dintre ele bazate pe noile plăci grafice pentru laptopuri GeForce RTX 3050 Ti și 3050 aduc arhitectura Ampere de la NVIDIA, cu nuclee Tensor dedicate, și cresc numărul total al laptopurilor cu RTX seria 30 la peste 140.

Noile laptopuri RTX sunt de două ori mai rapide decât sistemele din generația anterioară și livrează gameplay fluid la 60 de cadre pe secună, 1080p în titluri populare precum Minecraft RTX și Call of Duty: Black Ops Cold War.

Laptopuri NVIDIA GeForce RTX: DLSS

Deținătorii de laptopuri, care în mod normal fac un upgrade după aproximativ patru ani de utilizare pot vedea o creștere a performanței cu noile plăci grafice pentru laptop GeForce RTX 3050 Ti si 3050. Cu NVIDIA DLSS, laptopurile cu GeForce RTX 3050 Ti sunt de două ori mai rapide decât generația precedentă de sisteme.

Plăcile video RTX dispun de nuclee Tensor specializate care sunt baza pentru DLSS, tehnologie valabilă în peste 40 de titluri AAA și indie, cu adiții recente precum Outriders, Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Modern Warfare, NARAKA: BLADEPOINT și Mortal Shell.

Mai mult, creatorii de conținut pot experimenta accelerarea DLSS în aplicații precum D5 Render, SheenCity Mars și NVIDIA Omniverse, care permit acestora să-și vizualizeze design-urile în timp real în loc să aștepte ca scenele ray-traced să fie randate.

Laptopuri NVIDIA GeForce RTX: NVIDIA Reflex

Pentru cei care se bucură de jocuri competitive, noile laptopuri cu GeForce RTX 3050 Ti pot livra 144+ FPS și sub 25ms latență de sistem în titluri precum Overwatch, Rainbow Six Siege și Valorant datorită modului NVIDIA Reflex Low Latency. Șapte dintre cele zece jocuri de tip shooter competitiv au suport NVIDIA Reflex care permite gamerilor să atingă o latență scăzută a sistemului. NVIDIA Reflex este disponibil, de asemenea, pentru întreaga gamă RTX seria 30.

Laptopuri NVIDIA GeForce RTX: Noi efecte AI

Toate laptopurile cu RTX seria 30 includ suport pentru NVIDIA Broadcast. Acest lucru a fost îmbunătățit cu noi efecte AI, eliminarea ecoului camerei și interferențelor video, și un update la eliminarea sunetelor de fundal pentru a elimina inclusiv sunete de câini, pisici sau insecte. Aceste efecte, împreună cu fundalurile virtuale lansate și încadrarea automată, lansate precedent pot fi acum adunate pentru a căpăta mai mult control asupra calității audio și video.

Laptopuri NVIDIA GeForce RTX: Noi laptopuri NVIDIA Studio

Laptopurile Studio bazate pe RTX sunt concepute pentru creatori de conținut și pentru nevoile acestora de performanță și fiabilitate. Cele mai noi lansate laptopuri NVIDIA Studio echipate cu plăci video RTX seria 30 pot randa aplicații creative și profesionale până la de două ori mai rapid decât generația precedentă.

Editorii video pot lucra cu înregistrări 8K RAW și pot folosi AI pentru a simplifica fluxurile de lucru și pentru a reduce timpul de codare cu până la 75%. Mai mult, artiștii se pot bucura de până la 16GB de memorie grafică pentru a lucra cu documente mari sau mai multe aplicații simultan pentru o creștere a productivității și eficienței.

Laptopuri NVIDIA GeForce RTX: Disponibilitate

Noile laptopuri cu GeForce RTX seria 30, inclusiv GeForce RTX 3080, 3070 și 3060 sunt disponibile de astăzi de la producători de top precum Acer, Alienware, ASUS, Dell, Gigabyte, HP, Lenovo, MSI și Razer. Laptopurile cu RTX 3050 Ti și 3050 vor fi disponibile din această vară.

Etichete: , , , ,