Primul produs al companiei Nothing va fi o pereche de căști true wireless

Scris de | 11 mai, 2021
Primul produs al companiei Nothing va fi o pereche de căști true wireless

Noua companie a co-fondatorului OnePlus, Carl Pei, a anunțat în urmă cu ceva timp că primul său produs va fi o pereche de căști true wireless, despre care acum avem mai multe detalii. Acestea se vor numi Ear 1 și se vor lansa în luna iunie, iar o imagine postată de Nothing prezintă silueta acestora, care este ușor bizară, având un capăt extrem de lung.

Din nefericire, specificațiile exacte nu sunt în continuare cunoscute, însă reprezentanții companiei specifică de ce au decis ca primul lor produs să fie o pereche de căștri true wireless.

„Credem că piața de căști avea nevoie de o diferențiere, de un spațiu în care să putem ridica nivelul în ceea ce privește design-ul și să livrăm valoare încă din prima zi a unui produs. Această piață va oferi un background fertil în timp ce ne îmbunătățim capacitățile și ne pregătim să pătrundem în alte categorii de produse.”

Promisiunea celor de la Nothing de a „livra valoare din prima zi” sugerează că Ear 1 vor fi disponibile la un preț accesibil. De asemenea, Ear 1 va împrumuta câteva elemente de la design de la Concept 1, un concept (duh!) prezentat în luna martie de compania lui Carl Pei. Noile căști au fost realizate în colaborare cu brandul suedez de electronice Teenage Engineering.

Etichete: , , , ,

Sursa: Nothing's first wireless earbuds are called Ear 1, and they're coming next month