Nothing confirmă lansarea unui nou telefon accesibil, Nothing Phone 2a

Scris de | 2 februarie, 2024
Nothing confirmă lansarea unui nou telefon accesibil, Nothing Phone 2a

După ce Nothing Phone 2 a „atacat” segmentul upper midrange, compania înființată de co-fondatorul lui OnePlus, Carl Pei, pregătește o revenire în zona mai accesibilă, cu Nothing Phone 2a. Astfel, Nothing a postat un videoclip pe X, confirmând astfel sosirea noului device, menționând și că „Aerodactyl”, nume pe care Nothing l-a mai folosit în postări precedente, era numele de cod al telefonului.

Co-fondatorul Nothing, Akis Evangelidis, spune că unii utilizatori Nothing doresc să folosească cele mai noi și mai bune tehnologii ale industriei și ale companiei, însă alții preferă să beneficieze doar de funcțiile principale, alături de cele care poartă sigla Nothing. Bineînțeles, Nothing Phone 2a ar urma să se adreseze celei de-a doua categorii. „Cu Phone 2a, răspundem la nevoile principale ale utilizatorilor – performanță, cameră, etc. De asemenea, avem și câteva dintre cele mai iubite funcții ale Phone 2, și ne asigurăm că oferim un upgrade clar față de Phone 1 în fiecare aspect” declară Evangelidis.

Producătorul nu a oferit încă vreun indiciu cu privire la o perioadă de lansare, astfel că telefonul vine, momentan, „în curând”. Există însă o posibilitate să îl vedem lansat chiar în cadrul Mobile World Congress (MWC), care are loc la Barcelona, la sfârșitul lunii februarie.

De asemenea, au fost „scăpate” pe internet și wallpaperele standard ale device-ului, pe lângă o parte din specificații. Astfel, ne așteptăm la un telefon cu procesor Dimensity 7200 la interior, configurații de 8GB/128GB de stocare, respectiv 12GB/256GB, un ecran OLED cu 120Hz rată de refresh și, posibil, un setup de 2 camere de 50MP pe spate. Sunt așteptate și alte lansări ale noului sub-brand Nothing, denumit CMF, cum ar fi o nouă pereche de căști și un produs care se numește Neckband Pro.

Etichete: , , , , ,

Sursa: The Nothing Phone 2a is officially coming soon, as wallpapers leak