Samsung îți oferă șansa să câștigi un frigider personalizat după bunul tău plac

Scris de | 12 mai, 2021
Samsung îți oferă șansa să câștigi un frigider personalizat după bunul tău plac

Samsung a anunțat noua sa serie de provocări #BespokeMyHome, invitând participanții să abordeze teme de design și gastronomie.

Campania a fost anunțată ca parte a Bespoke Home 2021, noua platformă virtuală și concept al evenimentului global din cadrul Samsung Digital Appliances, care prezintă cele mai noi inovații ale companiei în domeniul electrocasnicelor.

Fiecare provocare a fost introdusă prin intermediul unor influenceri care au discutat despre modul în care panourile frontale, precum și designul modular al frigiderelor Samsung Bespoke i-au inspirat în munca lor creativă de designeri sau bucătari.

#BespokeDesignedByYou Challenge în Europa

Provocarea #BespokeDesignedByYou, care va debuta în această vară, îndeamnă participanții să-și proiecteze propriul design de frigidere Bespoke și să le publice ulterior pe rețelele sociale, folosind hashtagul campaniei. La final, se vor desemna trei câștigători care vor fi recompensați cu câte un frigider Samsung Bespoke, creat după design-ul inspirat de aceștia.

Provocarea a fost lansată de doi designeri britanici, renumiți pentru conceptele creative din domeniile design-ului interior și de produs, Kelly Hoppen CBE și Yinka Ilori. Fiecare și-a conceput propriul model de design al panoului Bespoke, în așa fel încât acesta să reflecte propriul stil de viață, apoi și-au încurajat urmăritorii să împărtășească cu aceștia propriile creații.

Etichete: , ,