Specificațiile lui Oppo Reno 6 Pro și Reno 6 Pro+ au fost aflate

Scris de | 12 mai, 2021
Specificațiile lui Oppo Reno 6 Pro și Reno 6 Pro+ au fost aflate

Seria Oppo Reno 6 este din ce în ce mai aproape de lansare, și informațiile despre specificațiile acesteia au început deja să curgă. Un leaker din China a publicat astăzi o mulțime de detalii despre componentele noilor telefoane Oppo, inclusiv camere, display și procesorul cu care acestea vor fi dotate.

Astfel, conform acestuia, specificațiile lui Reno 6 Pro și Reno 6 Pro+ sunt extrem de similare cu cele ale seriei anterioare (5 Pro și 5 Pro +), cu schimbări minore în ceea ce privește zona șasiului și a bateriei, și una majoră, cea a procesorului.

Oppo Reno 6 Pro ar urma să aibă înăuntrul său un Dimensity 1200 de la MediaTek, în timp ce pe varianta Pro + se va regăsi un Snapdragon 870, al celor de la Qualcomm. În ceea ce privește autonomia bateriei, ambele vor avea 4500mAh, cu încărcare de tip SuperVOOC pe 65W. Varianta Pro + ar urma să fie puțin mai grea, pe la 188 de grame, față de cele 177 de grame ale lui 6 Pro.

Tehnologia ecranului nu este menționată, însă cel mai probabil va fi vorba de un Super AMOLED, cu rezoluție Full HD+ și o dimensiune de 6,55 inci. Camerele sunt „împrumutate” de pe modelele vechi din gamă, și cuprind un obiectiv principal de 64MP (Reno 6 Pro) și 50MP (Reno 6 Pro +), pe lângă un ultrawide de 8MP, respectiv 16MP, un senzor de adâncime de 2MP și un macro tot de 2MP pe Reno 6 Pro. Pe varianta Pro + lipsește macro-ul, dar regăsim un tele de 13MP.

Seria Reno este gama midrange a celor de la Oppo, iar compania a adus noi modele în cadrul acesteia la fiecare 6 luni.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Oppo Reno6 Pro, Reno6 Pro+ leaked specs reveal Dimensity 1200, Snapdragon 870 chipsets