Variantele de culoare pentru Honor Play5 și specificațiile au fost confirmate

Scris de | 12 mai, 2021
Variantele de culoare pentru Honor Play5 și specificațiile au fost confirmate
foto via @gsmarena.com

Honor va lansa smartphone-ul Play 5 în China pe 18 mai, așa cum am menționat și in articolul de ieri. Rapoartele recente au arătat că va fi un telefon de gamă medie superioară de la marcă. Înainte de lansare, compania a publicat câteva afișe pentru a confirma variantele de culoare și capacitățile de încărcare rapidă ale telefonului.

Afișele oficiale arată că smartphone-ul va fi disponibil în opțiuni de culoare, cum ar fi gradient alb, gradient argintiu și negru. De asemenea, firma chineză a confirmat că va suporta încărcarea rapidă de 66W.

Zvonurile spun că Honor Play5 este echipat cu un panou OLED de 6,53 inci, care produce o rezoluție Full HD +. Acesta are un scaner de amprentă pe ecran. Nu este clar dacă acceptă o rată de reîmprospătare ridicată.

Chipset-ul Dimensity 800U alimentează Honor Play5. Probabil, va fi livrat cu până la 8 GB RAM și până la 256 GB stocare. Este susținut de o baterie de 3.800 mAh și va fi încărcat cu sistemul de operare Android 11.

Nu există informații pe camera frontală a Play5. Sistemul său de camere orientate spre spate are o cameră principală de 64 megapixeli, un obiectiv super-larg de 8 megapixeli, o cameră macro de 2 megapixeli și un obiectiv de asistență la adâncime de 2 megapixeli. În prezent, nu există niciun cuvânt cu privire la prețul dispozitivului.

Etichete: , ,

Sursa: Honor Play5 color variants and 66W fast charging confirmed