Realme pregătește o lansare de accesorii: un nou ceas și căști în prim-plan

Scris de | 17 mai, 2021
Realme pregătește o lansare de accesorii: un nou ceas și căști în prim-plan

Realme a anunțat luna trecută în Malaezia noul său Watch 2, un smartwatch care va primi la foarte scurt timp o versiune Pro, din câte se pare. Realme Watch 2 Pro apare într-o imagine teaser pentru o lansare de pe 20 mai, alături de mai multe alte accesorii ale brandului chinez, precum perechea de căști Realme Buds Wireless 2.

Realme Watch 2 Pro pare să aibă un design similar cu cel al lui Watch 2, cu un display pătrat și ar urma, conform certificării FCC, să vină cu o baterie de 390mAh, mai mare decât cea a versiunii simple (care are 315mAh).

Realme Buds Wireless vor fi succesorul versiunii cu același nume din 2019, și au un design care vine împrejurul gâtului. Nu se știu foarte multe despre specificațiile acestor căști, însă ar trebui să fie o variantă cu specificații mai bune decât Buds Wireless 2 Neo, care au fost deja lansate în anumite teritorii. Acestea din urmă au drivere de 11,2mm și o baterie de 150mAh, capabilă să ofere 17 ore de muzică. Și ele vin cu un design împrejurul gâtului, Bluetooth 5.0 și protecție IPX4.

În fine, ultimul produs așteptat să se lanseze joi este boxa portabilă Realme Pocket Bluetooth. În imagine se poate observa design-ul acesteia, alături de faptul că vine cu un șnur, pentru a putea fi cărată mai ușor. Specificațiile sale sunt necunoscute.

Odată cu sosirea lui Realme în România, nu este exclus să începem să vedem și câteva accesorii aduse pe meleagurile locale. Rămâne să aflăm dacă vreunul dintre aceste produse care vor fi prezentate joi se pot număra printre ele.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,

Sursa: Realme set to launch Watch 2 Pro, Buds Wireless 2 and more on May 20