Ce noutăți aduce F1 2021: poți pilota cu legende ca Senna sau Schumacher

Scris de | 18 mai, 2021
Ce noutăți aduce F1 2021: poți pilota cu legende ca Senna sau Schumacher

Codemasters și EA Sports au prezentat noile beneficii pe care le vor avea cei care vor achiziționa ediția Deluxe a F1 2021, alături de starurile care se vor afla pe coperta noului joc, care se va lansa în această vară, pe 16 iulie.

Ediția Deluxe a jocului va permite fanilor motorsportului să pornească la drum în modul My Team, în care își creează propria echipă de Formula 1, cu una dintre cele 7 personalități emblematice ale sportului: Michael Schumacher (7x Campion Mondial), Ayrton Senna (3x Campion Mondial), Alain Prost (4x Campion Mondial), Jenson Button (1x Campion Mondial), Nico Rosberg (1x Campion Mondial), David Coulthard (1x Vicecampion), Felipe Massa (1x Vicecampion).

Coperta oficială a jocului poate fi văzută mai jos, iar pe ea se vor afla cei trei piloți care conduc cele mai de succes echipe din Formula 1 din ultimul deceniu: Mercedes, Red Bull și Ferrari. Astfel, pe copertă vor apărea multiplul campion mondial Lewis Hamilton, „flancat” de cei doi piloți de la care fanii sportului au așteptări uriașe în următorii ani, Max Verstappen și Charles Leclerc.

Coperta F1 2021

Codemasters și EA vor dezvălui în curând și rating-urile piloților actuali din Formula 1. F1 2021 se lansează pe 16 iulie pe console și PC.

Etichete: , , , , , ,