Oppo a încheiat un parteneriat cu Telekom. Ce telefoane intră în oferta operatorului

Scris de | 20 mai, 2021
Oppo a încheiat un parteneriat cu Telekom. Ce telefoane intră în oferta operatorului

Smartphone-urile și accesoriile OPPO sunt disponibile la Telekom Romania, în urma unui parteneriat de colaborare încheiat între cele două branduri. Astfel, produsele OPPO sunt disponibile atât în magazinul online, cât și în magazinele fizice ale Telekom și ale partenerilor săi.

Primele produse care intră în portofoliul Telekom sunt OPPO A15, A53 și Reno4 Lite, urmând ca în perioada următoare numărul acestora să crească.

OPPO A15 este un smartphone cu camera triplă și inteligență artificială, ecran de 6,52” și baterie de 4230 mAh. Camera triplă de pe spate cu AI a telefonului OPPO A15 are un obiectiv principal de 13MP, un obiectiv macro de 2MP și încă unul tot de 2MP. În plus, avem aici și o autonomie crescută a bateriei și un spațiu de stocare de 64GB cu posibilitatea de extindere la 256GB.

OPPO A53 dispune de un ecran de 90 Hz, are încărcare rapidă de 18W pentru o baterie de 5000 de mAh. OPPO A53 este proiectat ergonomic pentru a se potrivi într-o singură mână.

OPPO Reno4 Lite dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh, care le permite utilizatorilor să surprindă selfie-uri mai bune. Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre mai bune realizate de către fiecare utilizator.

Etichete: , , ,