Anunț oficial: Serviciile Google revin pe telefoanele Honor

Scris de | 24 mai, 2021
Anunț oficial: Serviciile Google revin pe telefoanele Honor
foto via @gizmochina.com

Honor, fosta marcă subsidiară a celor de la Huawei, a realizat un pas uriaș în dezvoltarea sa pe cont propriu și a reușit să obțină permisiunea de a reintroduce serviciile Google pe toate dispozitivele sale, după ce pierduse acest drept în momentul în care interdicițiile venite din partea Statelor Unite au prins pe nepregăite compania chineză.

Decizia pe care cei de la Huawei au luat-o în urmă cu aproape un an, de a se distanța juridic și comercial de fost brand din portofoliu, Honor, a dat roade. Producătorul care tocmai a revenit la utilizarea serviciilor Google a anunțat și care sunt primele modele al brand-ului care se vor bucura de acestea: seria Honor 50.

Honor Germania a confirmat acest lucru pe pagina oficială de Twitter, acolo unde a detaliat și specificațiile noii game. Primul terminal care va fi lansat va dispune de un procesor Qualcomm snapdragon 778, combinat cu interfața proprie de utilizare, Magic UI, care va folosi la bază Android-ul cu tot ce are el mai bun de oferit.

De asmenea, va fi foarte interesant de urmărit parcursul brand-ului pe piața europeană, după ce producătorul a anunțat că țintește o intrare pe segmentul de flagship-uri, urmând să lanseze un smartphone echipat cu procesorul vârf de gamă, Snapdragon 888.

Etichete: , , ,

Sursa: It's official! Google services are coming back to Huawei's former sub-brand