Netflix vrea să intre pe domeniul jocurilor video

Scris de | 25 mai, 2021
Netflix vrea să intre pe domeniul jocurilor video

Netflix este cunoscut pentru un singur lucru și anume transmisia video a emisiunilor TV și a filmelor. Cu toate acestea, se pare că Netflix dorește să se extindă dincolo de videoclipuri și ar putea căuta să se orienteze și către partea de jocuri video. Acest lucru este potrivit unui raport din The Information, unde sursele spun că Netflix a abordat funcționarii veterani din industria jocurilor pentru a contribui la extinderea lor în jocurile video.

Ca răspuns la raport, Netflix a emis o declarație către Polygon în care, deși nu confirmă exact raportul, recunosc că sunt încântați de perspectiva de a face mai mult cu ceea ce numesc „divertisment interactiv”

„Membrii noștri apreciază varietatea și calitatea conținutului nostru. Acesta este motivul pentru care ne-am extins continuu oferta – de la seriale la documentare, filme, originale în limba locală și reality TV. Membrii se bucură, de asemenea, să se angajeze mai direct cu poveștile pe care le iubesc – prin spectacole interactive precum Bandersnatch și You v. Wild, sau jocuri bazate pe Stranger Things, La Casa de Papel și To All the Boys. Așadar, suntem încântați să facem mai mult cu divertismentul interactiv ”.

Într-un fel, nu este surprinzător faptul că Netflix vrea să se extindă. Creșterea serviciilor de streaming face cu siguranță spațiul mai competitiv, mai ales că Netflix licențiază o parte din conținutul lor de la companii care au propriile servicii de streaming. Acest lucru înseamnă că nu este o idee proastă pentru companie să aibă o variantă de backup, în cazul în care lucrurile nu vor mai sta atât de bine, deși ne îndoim că acest lucru se va întâmpla în curând.

Etichete: ,

Sursa: Netflix Could Be Considering Getting Into Video Games